Хора, помигнете...

06.10.08
15:25

Прегледах много програми за релеф в този сайт. Нито една не ми хареса. Не знам вече коя да избера и какво да правя. Затова и пиша... Предложете някоя добра програма. На 15 години съм, 182 съм висок и тежа 82 кила. Не знам каква точно програма да избера според телосложението ми. Ходих при двама инструктори, но те подценяват възможностите ми и не става никакъв растеж, никаква промяна с тялото. Тренирам с кръгова програма от месец и половина. Сега искам да мина на програма за релеф. Мисля че масата ми е достатъчна, сега да почна да се оформям, но не знам с какво точно да се храня (много ли малко ли?) Всякакви съвети са ми от полза, най ми е спешна програмата за релеф. С нетърпение чакам отговорите ви!

VE

06.10.08
15:44

http://www.bb-team.org/articles/1580/
Ако и това не помогне пробвай с хляб и кисело зеле, но без чорбата за да не задържаш вода..само зелето

06.10.08
16:14

Релефа зависи повече от диетата, а не толкова от тренировките!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Просто към обичайните упражнение включваш и кардио - всеки ден или през ден поне 30 минути

НВД+Кардио+Тренировка (тренировките даже може да са си същите,но със разлика във почивките вместо на 2 мин на 45 сек между сериите и съответно малко по-малки тежести)Зимата си тренирай пак така ако можеш,но не се вманиачавай.Сега се запознай със специфичностите на силовите тренировки и  разучи храненето и на пролет вече действай стабилно.Не мисля че за 1-2 месеца си качил кой знае какво.Моя савет е сега си изкарай зимата за маса при един добър хранителен режим със който да качваш,а  да не мазниш още,а на пролет си почни чистенето.Тогава е хем по здравословно,хем по приятно.

08.10.08
06:40

Основата на изграждането на релефа както вече беше споменато ти е диетата . Разгледай раздела за храната във форума и от там ще добиеш доста конкретна представа . Кардиото ти е задължително , като имаш много варианти - пътеки , велоаргометри и т.н. , обаче по мое скромно мнение нищо не заменя тичането ;)

08.10.08
06:53

Какъв разтеж очакваш за месец и половина ?

08.10.08
16:45

Добре, момчета какво точно имате предвид, като казвате да не мазня, а да качвам маса. Т.е. сега да си правя за маса, а на пролет за релеф с кардиото съответно. Така ли? Щото аз не виждам смисъл да качвам повече кила. Според мен така сега 82 (83) кила, 182 сантиметра са ми достатъчни. От статията, която ми даде vencibs не разбрах нищо... В крайна сметка ми стана ясно, че за релеф трябва да си избера диета, програма за маса, и да отделя дни за кардио. Спрях се на тази програма-> http://www.bb-team.org/workout/1291/ . Диетата ми ще бъде като тази: Закуска варени яйца и сирене, предиобедна закуска месо със зеленчуци, за обед пак месо и зеленчуци, 2 часа следобед преди тренировка салата зеленчуци и извара, след тренировката (вечеря) яйца със сирене :) Ако мислите че тази диета е слаба, дайте съвет за друга :)  Ще тренирам понеделни, сряда, петък и неделя, а във вторник, четвъртък и събота ще тичам в парка по около половин час кросово.  Всичко това комбинирано заедно ще даде ли релеф или съм сгрешил някъде? Посъветвайте ме! :)

Мнението беше редактирано от zako на 08.10.08 17:25.

09.10.08
14:59

Добре звучи.... Един съвет - внимавай как бягаш - трябва да е бавно и равномерно, пулса ти не бива да скача над 180 удара в минута!

10.10.08
06:45

НВД + програма за маса ? не ми звучи логично. Фитнеса не е 3 в 1 ...
Или решаваш да чистиш и чистиш или решаваш да растеш и растеш
Това е нещата са много простички.

Когато чистиш програмата ти трябва да е по-аеробно ориентирана - малки почивки, по-малко кила и повече повторения + кардио
Когато качваш - здрава храна , вдигаш тежко с по-големи почивки.

Практиката е доказала, че при излизане от тези златни рамки ... или няма ефект или ефекта се получава по-бавно

Съсредоточи се в 1 нещо и го направи като хората ... тогава и ефекта ще е по-голям и по-бързо ще го видиш, а и това ще те мутивира още повече.

Успех

TA

14.10.08
08:52

Хубаво е да се бяга всеки ден.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1