08.10.08
08:27
..значи дано разберете проблема ми.много съм тесен в гърдите и гърба, гърдите са ми развити като обем обаче съм много тесен горе, и в раменете и гърба корема и гърдите са ми все едно равни.искам тялото ми да заприлича на V сещате се. казаха ми за гърдите да тренирам флайс но се надявам да ми кажете и някое друго упражнение..
бих те посъветвал не на гърди да наблягаш, ами гръб и рамена да тренираш да да придобиеш V форма. правиш голям гръб и рамена, изкачаш с тънка талия и си готов с V образната форма - отнема няколко години ;)
08.10.08
09:33
+1 Наблегни на раменете и гърба вкарай и упражнението Пулоувър в програмата си.На някои хора това упражнение им действа доста добре.
08.10.08
11:06
Като направиш едни перки,ще си ОК.Тренирай за гръб и рамена,акто ти казаха хората.Успех!
Пуловър задължително.Помоли някои които разбира да ти покаже точното изпълнение иначе няма да има ефект
08.10.08
14:56
казано от FRANKO1 на 08.10.08, 08:45:
бих те посъветвал не на гърди да наблягаш, ами гръб и рамена да тренираш да да придобиеш V форма. правиш голям гръб и рамена, изкачаш с тънка талия и си готов с V образната форма - отнема няколко години ;)
ами по тънката талия как се прави, ако ваобще може да се направи.Иначе мерси на всички за отговорите.
казано от alenhristov на 08.10.08, 14:56:
казано от FRANKO1 на 08.10.08, 08:45:
ами по тънката талия как се прави, ако ваобще може да се направи.Иначе мерси на всички за отговорите.
за тази тънка талия хах ,еми нисък процент подкожни мазнини и то пак си е до ген .... ако талията ти е широка неможеш да е смалиш от кокала