Програма и взимане на хранителни добавки

10.10.08
14:52

Здравейте
Имам стаж в залата около година и половина но от няколко месеца не съм тренирал защото се местих в друг град и докато опозная града и т.н. минаха 6-7 месеца та намерих 1 заличка в квартала ми и тренирам внея от 1 седмица и тренирам всичко и смятам след 4-5 тренировки да почна програма та вмомента в главата ми се върти следната
Понеделник: Гръб трапец
Сряда: Бицепс трицепс
Петък: Рамо крака
Събота: Гърди корем и врат (ако не остава време за врат в залата ще си правя вкъщи борцов мост)
Вмомента нямам точен режим но ям по 5-6 пъти на ден ям ориз шницели пилешко месо риба тон омлети и пия по 4-5 литра вода
През тия месеци без тренировка качих няколко килца ~6-7
Дайте съвет как да го нарпавя 1во да ги сваля и тогава да си зема хранителни добавки или направо да си купя и какви да си купя
Благодаря

10.10.08
15:21

Отговорът на въпроса с няколкото килограма в повече е лесен - силови тренировки + кардио + подходяща диета. С добавки - по-добре, без добавки - също става. Аминокиселини за възстановяване, някакъв приличен липотропен бърнър, протеин.
Сега ще кажа нещо, заради което в този форум вероятно ще ми се нахвърлят, но принципите на диетата на Дюкан се съчетават прекрасно с фазата на “чистене” във фитнеса. Аз лично с нея свалих вече над 20 килограма за 6 месеца и то без кой знае каква загуба на сила... Е, сантиметрите намаляха, но го отдавам на това, че съм бил доста мазен, не мисля, че съм загубил чак толкова мускулна маса.

10.10.08
16:04

Добре
Благодаря
Ако може да още съвети

10.10.08
17:35

Недей да слабееш сега, ако не ти е належащо, а го остави за пролетта. Сега ти трябва здраво хранене, 1 качествен суроватъчен протеин и едни аминокиселини или ВСАА или най-добре и 3-те. Ако твърдо си решил да ги сваляш тези килограми - просто намали въглехидратите и включи повече кардио, като увеличиш приема на белтъчини и мазнини.

10.10.08
17:47

Не знам защо ги дъвчете тия мазнини все още - диетата на Аткинс е доказано вредна и непригодна.
Истината е в белтъчините.

10.10.08
17:50

Не не ми е наложително
Значи да си купя 1 суроватъчен протеин аминокиселини и BCAA
Благодаря
Ако може мнение за сплита добър ли е ?

10.10.08
17:51

казано от ilky на 10.10.08, 17:50:

Не не ми е наложително
Значи да си купя 1 суроватъчен протеин аминокиселини и BCAA
Благодаря
Ако може мнение за сплита добър ли е ?

BCA СА аминокиселини - верижноразклонени такива.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1