България - Италия

11.10.08
15:04

Стискайте палци наще да  не загубят този мач :) Който ще ходи на мача, да каже каква е била атмосферата на стадиона ;)

11.10.08
16:11

За добро или зло даже няма и да гогледам... Според мен нищо добро не може да види този отбор, сякаш просто нямат дух на този етап. Да видим какво ще стане по-нататък...

11.10.08
16:57

прав си, че нямат стимул за игра, но все пак това ” по-нататък ” може да започне от този мач ;)

11.10.08
18:55

0:0 на полувремето. Само Благой Георгиев се чува от коментаторите! Другите спят..

11.10.08
20:04

0-0 добър резултат с оглед на показаното на терена. Моя градски ( Бербатов ) нищо не показа , аз съм доволен от играта на Велизар , Благо и Чаве Янков , който се раздадоха на макс . И още нещо като призив .... ВЪН ЧЕРНИТЕ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ!!! ЛУСИО НЯМА МЯСТО В НЕГО. Не съм расист , но не показа нищо , с което да си бетонира мястото в отбора. Очаквам същата игра срещу Грузия в сряда , но дано победим.

11.10.08
23:28

Биткаджийски мач, малко интересни положения, но все пак важна е точката ;)

DA

12.10.08
07:05

Много безличен мач от наше го очаквах но не и от Италия с тази игра световни няма да станат а и не ми се вярва и ние да се класираме на световното не сам песимист просто сам реалист от това което гледах вчера на терена.Никаква идея за игра топките се дават само на бербатов и марто.А за публиката на стадиона няма да коментирам че ще зема да обидя накой съфорумец но просто да седиш седнал 90 минути за такъв мач просто нз..

п.П Поне във Г сектор си напраихме кефа  :D

12.10.08
07:41

Италианското “катеначо” в комбинация с Български футбол ... какво друго може да се очаква ;)

12.10.08
09:32

1 удър към вратата от наша страна!Без коментар. Дори нямаме удър в очертанията на вратата.

12.10.08
09:35

два бяха ударите ;)
1. от пряк свободен-топката мина опасно над вратата.
2. на Чавдар Янков- в очертанията на вратата и вратаря изби топката в ъглов удар.

12.10.08
09:43

Според мен е много грешно да се втренчваме в нападението. Бербатов е само един реализатор на целостните усилия на отбора. Ако няма сигурна игра в защита и комбинативност от халфовете, и господ да ни е нападател пак нищо няма да стане... Това го казвам въз основа на показаното на мача със съседите по-миналия кръг.

А от друга страна, Бербатов е човек, който се е трудил много за това което е постигнал и перфектно знае значението на думата отборна игра. Именно от там му идва и демотивадията според мен. Той просто не мисли, че с този отбор и тези играче може да сме конкуретно способни, ясно си личеше от някои интервюта които гледах с него. Което е жалко, защото много неща са възможно стига да повярваш, както го показаха 94 година наще. Не бяха нещо повече от сегашното поколение, но играеха с дух и мъжки.

Мнението беше редактирано от tpd на 12.10.08 09:44.

12.10.08
10:45

Рядко скучен мач. Аз атракция от италианците не очаквах де, но поне да покажат красив футбол, а то НИЩО. Радвам се обаче, че не паднахме позорно, каквито всъщност бяха очакванията ми. нищо хубаво не чака италия с такъв футбол. А ние сме си на същия хал - слаб отбор с 2-3 звезди в чужбина.

DE

12.10.08
12:44

Атмосферата на стадиона беше страхотна.. А когато се сбиха скинхед-ите на ЦСКА с полицията, 2-3 реда пред мене се виждаха един по един само голи глави и татуйровки скиновете на Ботев как отидоха и те :) Точно като някакво сметало, един по един, дум дум дум :D много смешно ми стана

Мнението беше редактирано от death на 12.10.08 12:45.

13.10.08
11:06

Смей се ти... ние го изживяваме. :) Беше забавно и наистина доста смешно, нашите добре играха според мен, мача си беше много приличен на високи обороти почти през цялото време.

TA

15.10.08
06:07

Аз бих казал, че наще доста добре се представиха. Много затворено и стегнато. Ако играем така през всичките мачове мисля, че ще имаме успех. Ние винаги си имаме проблем в защитата и в края на повечето мачове момчетата издъхват и не издържат на темпото. Аз лично очаквах точно така да се получи и в края Италия да ни бият, но за щастие това не се случи. Според мен трябва да се стремим към такава игра - в защита и стегнато, може би не е толкова атрактивна, но печеливша.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1