Корем(упр.,серии...)

VI

13.10.08
07:31

За корем правя повдигане на крака от лег и обиновенни преси нещо др. на включа.Но имам да чистя и се чудех какви повторения да правя ии дали темпото на изпъълнение има значение при чистене или качване на маса... и извивките с дъмбел за какво точно са...и последно паласките от страни стапят ли се с топенето на останалите мазнини по корема.Мериси предварително!

Темата беше редактирана от vitalic на 13.10.08 08:37.

ГН

13.10.08
08:32

казано от vitalic на 13.10.08, 07:31:

За корем правя повдигане на крака от лег и обиновенни преси нещо др. на включа.Но имам да чистя и се чудех какви повторения да правя ии дали темпото на изпъълнение има значение при чистене или качване на маса... и извивките с дъмбел за какво точно са...и последно паласките от страни стапят ли се с топенето на останалите мазнини по корема.Мериси предварително!

Поне при качване на маса мога да потвърдя, че по-добре да тренираш с малко по-бавно темпо, пикови контракци и т.н. - както при някой други мускулни групи. Свалянето винаг е диета.
И оправи тоя крем, че ми прави асоциации с нишесте.:)

13.10.08
16:36

Опитай повдигане на краката от вис и молитва на скрипец.

DE

13.10.08
18:29

А в залата ми само аз си правя едно упражнение, което ме изцежда до краен предел.. Увисвам на сгънките на колената на лост с надолу главата и от там се вдигам нагоре..след 10-12 коремни вече не можеш да се смееш качествено :) Ако имате тази възможност в твойта зала - пробвай. Много добре обаче трябва да схванеш техниката, че иначе те удря в кръста и боли много..

Мнението беше редактирано от death на 13.10.08 18:30.

казано от death на 13.10.08, 18:29:

А в залата ми само аз си правя едно упражнение, което ме изцежда до краен предел.. Увисвам на сгънките на колената на лост с надолу главата и от там се вдигам нагоре..след 10-12 коремни вече не можеш да се смееш качествено :) Ако имате тази възможност в твойта зала - пробвай. Много добре обаче трябва да схванеш техниката, че иначе те удря в кръста и боли много..

Ако паднеш ще боли още повече :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1