Нова програма

ME

12.10.08
12:30

Здравейте, тренирам от 1 година, но не толкова редовно. Смисъл на няколко пъти съм прекъсвал за по 2-3 седмици. Сега от септември не съм тренирал и стана вече 1 месец. От утре мисля да почвам, но ми трябва някоя добра програма. 180 см съм, 67-8 кг, 17 години. От другия месец ще си купя и някви скъпи протеини и креатин, искам колкото може по-бързо да порасна, че съм мн малък за тея години и ръст. Кажете ми няква яка програма, крака не ми се тренират. :) До ся съм бил на

пон - гръб
втор - бицепс, трицепс
сряд -почивка
четвъртък - гърди
петък - рамо, трапец
събота, неделя - почивка

Ще съм ви много благодарен. :)

13.10.08
15:02

Програмата си е много добра, по добре сложи рамото и трапеца в събота. Преди да запо4не6 с добавките се замисли над храненето си

13.10.08
16:29

Някакъв разумен отговор на това защо махаш така категорично краката? Иначе ето вариант:
1.гърди
2.гръб + трапец
3.почивка
4.ръце
5.крака+ рамо

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 13.10.08 16:29.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1