Кофти проблем с гърдите :(

19.10.08
21:44

Здравейте, на 18 години съм, имам около година и половина стаж в залата, 183 см-75 кг.На последък забелязах нещо, което доста ме притесни- дясната ми гърда няма същата твърдост и очертаност като лявата....Гърдите ги правя първи в седмицата отделно вертикален лег 10-8-6-6(40,50,60,60), хоризонтален 10-8-6-6(50,60,70,70), 3 серии кофички по 10-15 и флайс накрая.При лег-а не заключвам лактите,спускам до гърдите почти до допир плавно и изтласквам бързо,но мисля че от дясната ми страна рамото ми помага за сметка на гърдата.Ще съм благодарен за всякаква помощ.

19.10.08
21:51

Концентрирай се хубаво върху упражнението тогава

Мнението беше редактирано от dan4o93 на 19.10.08 21:51.

ГН

20.10.08
06:46

Аз съм точно същия. За сажаление каквото и да правя лекия дисбаланс остава, а вече 2 години се опитвам да го коригирам. Все пак изтласвай с дъмбели.

20.10.08
06:51

Нормално е старай се да вдигаш равномерно и премини по към дъмбели!

BU

20.10.08
20:52

бенч пресите ги прави с дъмбели както ти казаха по-горе. ;)

20.10.08
21:44

незнам дали е правилно точно в тази тема да пиша,но що се отнася до дисбаланс и аз имам доста проблеми..уж нормално си правя упражнение и т.н.
1.Левия ми бицепс ваобще не е толкова оформен колкото десния
2.За сметка на това пък левия трипцес е много по добре от десния
3.Като гърди и трапец съм забелязал че лявата част от тялото ми е по-добре разивта,разликата е забележима основно от към врата и трапеца...

TI

21.10.08
16:05

Добре разбирам човек да си напише повторенията с които тренира, въпреки че винаги се получат изсилвания или приливи на сила и те се променят, но да напишеш килограмите е тъпо. Например една седмица тренираш с повече от предната, но следващата се връщаш назад или нещо такова. Според мен точно тук ти е грешката. Трябва да се стремиш да даваш напред и в килограмите. Това си е за тренирането, а иначе несъразмерност винаги има. Най-добре е с дъмбели, но и така не е сигурно, че ще успееш да коригираш нещата. Дъмбелите натоварват двете части отделно, но ако си вдигал с щанга и едната ти част ще е по-силна, което значи, че или за нея ще са ти малко кг-тата или за слабата ще са много и няма да и е много добре. Абе тъпа работа.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1