Добавки за начинаещ?

AD

20.10.08
11:54

Здравейте.На 16 години съм и от скоро ходя на фитнес в момнта ползвам само L-carnitine, какви други добавки ще ми препоръчате?

20.10.08
12:01

Направи стаж над 6 месеца и отново пиши в темата. Смешно е човек , който не е стъпвал в залата да се “помпа” с разни добавки и да си мисли , че за месец ще стане “машина”. Аз знам защо питаш , но искам да ти дам 1 съвет - не тренирай за газария , а за здраве. Успех пич.

AZ

20.10.08
12:06

казано от Quen71n на 20.10.08, 12:01:

Направи стаж над 6 месеца и отново пиши в темата. Смешно е човек , който не е стъпвал в залата да се “помпа” с разни добавки и да си мисли , че за месец ще стане “машина”. Аз знам защо питаш , но искам да ти дам 1 съвет - не тренирай за газария , а за здраве. Успех пич.

Хехе,егати-пича още сигурно програма и хран режим не спазва,а за добавки мисли  :bug:
Първо си изгради стабилна “основа” във фитнеса,а всичко със времето си.

AD

20.10.08
12:20

Мерси за отговора, значи за сега  L-carnitine си е достатъчен?

20.10.08
12:37

Незнам кой те е излъгал за L-карнитина. Сам по себе си той нищо не прави. Спри го, защото няма смисъл да го взимаш. Препоръчвам ти да си вземеш витамини и суроватъчен протеин изолат. Само това! Като понапреднеш, говоря за 1 година примерно си вземи креатин монохидрат. Това е за тебе! Тренирай без да се зориш и яж правилно!

Мнението беше редактирано от USANS на 20.10.08 12:37.

AD

20.10.08
12:45

Еми казаха ми, че задължително трябва L-carnitine, иначе мисля, че се храня правилно ям билешко филе или бон-филе, саламите и сяквите там кренвирши и наденици ги спрях, бяла риба, нискомаслено кисело и прясно мляко, плодове и зеленчучи, сиренето и кашкавала ги спрях също и ям извара и Exquisa 0,2%, хляб и тестени изделия и шоколад също никакви не ям.

Мнението беше редактирано от AdidaS на 20.10.08 12:47.

Ядки също вкарай ,яйца.Гледай със тия храни да докарваш общо поне 2 гр протеин на кг телесно тегло в 5-6 яденета на ден

20.10.08
17:01

Най-добрите добавки са ... в храната ...

20.10.08
20:03

л креатина бил задължителен това е смешно първо като питаш кавко дапиеш даи някфа инфорамция за теб...и цел...

20.10.08
20:29

Кажи му на тоя къде ти е казал тва нещо, че не разбира нищо от добавки

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1