20.10.08
16:20
Здравейте.Искам да попитам да си дадете саветите за програма упражнения за крака,като искам да сфаля от тях да станат малки малки бедра оформени и здрави защото сега са някси големи не са мн слаби има мусколи защото тренирам баскетбол от 2ри клас но не ми харесват моля помагайтее..Който може да помогне моля каазвайтеее плсс
20.10.08
16:47
Ми клякане,лег преси,напади... Много са упражнненията.Най-добре виж и в раздел “Упражнения”. Също така много полезни ще са ти и спринотовете !
братле този проблем ме вълнува мен също ,и аз имам същия проблем.Бих казал че имам развиити крака ,но бедрата са ми доста обемисти,особено в горната част ,и естествено и седалището ми е доста обемисто .Щом са ти големи бедта и седалището е големичко ,мисля че има пропорция между двете части на тялтоо .
Първото братле спомена за клекове ,но мисля че клековете правят задника голям ,тъй като те развиват мускулатурата там.А относно диетата флекс сподели каква трябва да е тя точно.Аз съм готов да почна диета ,но ме притеснява да не сваля мускулна маса.Не тренирам от много време ,но постигнах доста и не искам ест да пропилея труда си .Но от друга страна трябва задължително да сваля маса от седалището и бедрата .Моля дайте конкретни съвети.мисля че има много хора които бих исползвали тези съвети ........
благодаря предварително :)
20.10.08
21:04
натрупай маса в горната част на тялото, за да не ти изглеждат краката толкова големи. просто е. :) въпреки, че аз не виждам проблем да са ти големи бедрата, освен ако не са мазни де.
казано от pavlinito на 20.10.08, 19:44:
флекс сподели каква трябва да е тя точно.Аз съм готов да почна диета
Моят съвет е тренирай си зимата за маса, зимата по-трудно се сваля... Вече, когато дойде пролетта тогава му мисли за сваляне.
Иначе диетата трябва да е НВД
21.10.08
09:50
при повечето трениращи се наблюдава този ефект с краката.Иначе диета,бягане и упржнения.и поработи върху правописа,че тези смешни грешки ме дразнят.