14.01.05
14:09
Така леко сам се поосвинил в областта на кръста и искам да питам да продължа ли периода за маса ( уж от 5 септември когато почнах това целях ) или да наптравя прекъсване и да почна релеф с с много кардио и да поизчакам 1 2 месеца . ( гърдите са ми зле притеснявам се че от кардиото ще се мъкнат и станат още ппо малики )
питам за съвет
ПозДраВи!!!
14.01.05
15:23
174см 73кг гръден кош и други не сам мерил - ръка 36 други мерки на 15 г сам ; :) и така значи искам да качвам на гърдите и да свалям от корема и таза може ли да се постигне такъв ефек. Знам че попринцип не може ,но по някакъв начин искам да стресирам гърдите да ръстат , а за корема той ме стресира кат го погледна :)
ПоЗдРаВи!!!
Е тия мерки не са досатъчни, ама какво да се прави. Пробвай да минеш на поддържаща диета с кардио и ограничено хранене след 18:00 часа. Включи и коремни преси някъде, но да са след тренировката или кардиото и да не ядеш след това поне час. Дай лек превес на гърдите в тренировката. Внасяй малки промени в режима и така постепенно ще се ориентираш.
Поздрави!
Абе ти още растеж и е нормално да се поомазниш малко. Виж си диетата, а и с кардиото ще свалиш предполагам!