12.05.04
13:36
Ниакои ползвал ли е L-Karnitin.6те видиа ли резултат от него.По добар ли е от един Fat Barnar и по специално този на Nutrim дали става?
04.06.04
20:29
Perfekten e pi4. Tva e nai-dobriq produkt na Nutrim.No za dobri rezultati 6te ti trqbva pone 1 mesec.
04.06.04
20:40
ama samo maznoto li topi ili svalqsh i mazrno i muslkul ? kakvo mu e deistvieto po podrobno. Na men sq napimer rakata mi ne e bash mnogo relefna i e 36 ako zimam kolko she padne gore dolo i she napraq li s nego hubav relef ?!
Em1l, това дали ще топиш повече мазнини или мускули, изобщо не зависи от това какви суплементи ползваш. Тук диетата е на първо мясно.
За действието на Л-Карнитина - доколкото ми е известно, подобрява мастния метаболизъм, тоест увеличава у ускорява способността на организма да използва мазнините от мастние депа за енергия. Ако не се лъжа, има и лек диуретичен ефект. Но не очаквайте чудеса - както казах, храненето му е майката!
04.06.04
22:16
Abe hora 6eguvam se.Edin moi priqtel izpolzva L-Carnitin i nqma6e nikuv efekt vurhu kakvoto i da bilo. Tva e dosta bezpolezna hranitelna dobavka.Ne q kupuvaite p6te pove4e puk na Nutrim
04.06.04
22:26
Не се шегувай така!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Аз мислех да си купя L-carnitin на Nutrim!!!!!!! В бъдеще внимавай кво пишеш - някои хора се влияят от мненията на другите - за кво сме в тоя форум, нали да си помагаме, а не да се лъжем?! :x
Извинявай за т’ва, ама се раздразних сериозно :wink:
05.06.04
12:20
Диета, диета, диета......давай пари за качествена храна и си направи добър хранителен план за смъкване. По-добре си дай парите за някой свестен протеин или аминокиселини като искаш да си купуваш добавки. Вярно всеки хвали Л-карнитина, но повярвай ефект ще видиш ако си само на диета - съобразена с типа на тялото, кг, калории и т.н.
Без Л-карнитини, Бърнери и т.н. 8 кг за 3 седмици беше при мен ефекта от нисковъглехидрата диета.
Успех
19.06.04
09:52
ами начи и другаде сам писла но пак ще кажа
ползжах л-карнитин на нутрим и сам доволен за 15 дена свалих кам 3-4кг. но наистина бях на нисковаглехидратна диета и ако нея я няма няма как да постигнеш резулатат по никав начин
УСПЕХ!!!
8 kg za 3 sedmici ti si si izpikal muskolite :)))))
sladur :) poveche ot 1 kg do 1.2 mazno na sedmica ne mojesh svalish chisto…..... i da sa podriskash :)
drug e vuprosa kolko voda shi furlish i kolko muskol
19.06.04
12:53
мда и според мен за 20дена 8 кг за доста
лично мойто мнение е че тея 3 кг дето ги свалих за 15дена са иделано съотношение на свалените кила за изминатите дни
вие кво мислите ?
ami ni nam ko da ti kaja ot tez 3 kg za 15 dni az kat smenq ot VVD na NVD imam oshte purviq den 2 kg luft shtot qm po malko vse pak kato obem i kolichestvo i po malko laina shi ima v men :)
logichno e :) inache i voda i muskol si svalil tui chi mazno nai mnogo 1-1.5kg si smuknal :) prosto nema nachin :)
19.06.04
16:57
Аз пък взимам л-карнитин и качвам :D :D. Така, че правилно са ти казали за диетата. Пък и вида на тренировките е много важен де. Прави яко кардио и повече повторения. Комбинирай това с нисковъглехидратна диета и успеха ти е сигурен. Само дето с това 36 ръка незнам за какво орелефяване иде реч ама ти си знаеш.
[quote author=“Don_Anton”]ами начи и другаде сам писла но пак ще кажа
ползжах л-карнитин на нутрим и сам доволен за 15 дена свалих кам 3-4кг. но наистина бях на нисковаглехидратна диета и ако нея я няма няма как да постигнеш резулатат по никав начин
УСПЕХ!!!
кво чдеше докато ползваше л-карнитина ако може да постнеш диетата