Търся Съвет

SI

26.10.08
16:50

Ще може ли да ми препоръчате някакави дъмбели,лост и тежести за домашни тренировки.Начинаещ съм и изобщо не ги разбирам  :red: събрал съм си към 500-600лв. време е да ги похарча за нещо полезно  ;-)

AZ

26.10.08
18:14

с тези 500-600 лева може да си ходиш в зала за година,година и половина-това е по-доброто решение.Но и домашната тренировка става-аз също имам уреди у нас,но в залата си е супер.Според мен ти трябват два дъмбела +лост прав+още малко килограми+лежанка,ако можеш да си намериш настаро.Съвет:гледай обявите във форума на сайта-за продажба-доста често има много изгодни оферти и с твоите пари може да си купиш нещо наистина хубаво.При въпроси пиши ;)

Мнението беше редактирано от az100yan на 26.10.08 18:15.

SI

27.10.08
05:31

Със сиг. в зала ще е по-добре ама нямам време за зала и за това реших да взема вкъщи да тренирам :) .А да питам мен един френд ми предложи крив лост да се взема,а и за сега място за лежанка нямам.Според теб какъв лост ще е по добре да си взема крив или прав но без лежанка,смисал с кой ще мога да правя повече и по ефективни опражнения :roll: ?

AZ

27.10.08
11:40

с прав лост ще правиш повече упражнения.Но като го взимаш гледай да е качествен ;) иначе покритието на по-лошите марки се олюпва за месец-два.Вземи си тежести-колкото кг са ти нужни,прав лост и може два малки лоста(за дъмбели).Но,ако си намериш място за лежанка ще е още по-добре.Пак ти казвам-следи обявите в сайта ;)

Мнението беше редактирано от az100yan на 27.10.08 11:41.

SI

27.10.08
12:02

ок мерси много  :-)

FZ

27.10.08
12:37

казано от simo на 26.10.08, 16:50:

Ще може ли да ми препоръчате някакави дъмбели,лост и тежести за домашни тренировки.Начинаещ съм и изобщо не ги разбирам  :red: събрал съм си към 500-600лв. време е да ги похарча за нещо полезно  ;-)

В магазин Метро има такива работи , виж там .

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 27.10.08 12:38.

27.10.08
15:25

купуваш лежанка ,прав лост , дъмбели и килограми и не ти трябва зала.

AZ

27.10.08
17:40

казано от Никола на 27.10.08, 15:25:

купуваш лежанка ,прав лост , дъмбели и килограми и не ти трябва зала.

Абе честно да ти кажа-залата си  е зала,но с тези неща можеш да си провеждаш една съвсем нормална тренировка и от нея да има ефект
По-здрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1