30.10.08
07:24
Добър ден.Искам да Ви попитам дали ще можете да ми направите една програмка в която да се тренира 6 дни и 1 почивка по възможност почивката да е в събота или неделя.Ако може да ми кажете и какви упражнения да правя (не искам да тренирам само за трапец).
Благодаря Ви Предварително.
Защо си мисля, че току - що почваш фитнес? Какви са тия 6 тренировъчни дни в седмицата? Трябва ти един тридневен сплит за начинаещи.
30.10.08
12:32
по начина на изказване ти личи,че си начинаещ.Избери си една програма от сайта(сплит) за три дни,постни я тук,постни и малко инфо за теб-ръст,тегло,цели,стаж и т.н.Ние ще коментираме и помагаме.
П.с. никой няма да се наеме да ти прави програма,избери си готова и ще я редактираме заедно.И също така си намери фитнес със инструктор.Там могат да ти направят специализирана програма само за теб :)
Значи хареса ми тази програма http://www.bb-team.org/workout/1291/ , но ако може да премахнем упражненията за краката и на тях да сложим нещо друго.Искам да наблегна на гъди, бицепс, трицепс и гръб(първно да кажа маса и след това да оформя).На 17 години сам тежа около 56 килограма 1.70 съм висок и не тренирам в фитнес зала, а в един приятел затова немога да правя някои упражнения, имаме само лежанка и дъмбели, но това мисля, че е достатъчно.
П.С:И ако може да ми кажете дали е полезно да пия някакви добавки и какви в моя случай.
Благодаря ;)
Мнението беше редактирано от Entrax на 30.10.08 13:29.
За програмата. И аз в момента съм с нея. Важното тук вече е да си разпределиш правилно упражненията. С лежанка и дъмбели се правят доста упражнения, но не достатъчно. Ако имаш възможността да посещаваш фитнес зала, направи го.
30.10.08
14:18
натрупай малко стаж пък тогава започвай със добавките.според мен трябва да тренираш в зала,за да взимаш добавки.Една карта за 12 трен е около 22-26 лева.Все от някъде може да ги намериш-накарай родителите ти да ти ги дават.По-добре пари за зала,отколкото за добавки.Когато не можеш да направиш пълноценна тренировка,няма смисъл.Упражненията за крака си ги прави-смешно е да си едър на горе,а с малки крачка.Клякай с дъмбелите,бягай.