29.03.04
23:27
Пичове, знам че имаше вече няколко теми за гърдите, но имам един въпрос.
В един форум имаше спор между двама потребители. Единия казваше, че прави 4 упражнения за гърди, еди-колко си серии, а другия твърдеше. че прави 2 упражнения със същия общ брой серии и че 4 упражнения са прекалено много, че се претренира и т.н.
Има ли в това нещо вярно, защото аз правя 4 упражнения за гърди, общо 12 серии и не мога да се оплача, макар че гърдите по принцип са ми слаба група.
аясно съм, че всичко е строго индивидуално, но от прекалено много Нмнения и съвети взех да се обърквам, така че ако можете, моля дайте ми адекватен отговор.
Благодаря предварително !!!
29.03.04
23:34
Ами казвам ти го направо, мисля че 4 упражнения са множко, аз лично правя 2-3 упражнения за гърди и съм доволен. Иначе както ти каза това си е строго индивидуално, за всеки е различно. Ако ти си си доволен от това, което си постигнал и постигаш в момента за какво да сменяш режима на тренировки...
Добре де EnTiCeR би ли ми обяснил каква е разликата дали ще направиш 4*3 или 2*6 защото Eclipse каза че и в двата случая се правят равен брой серии. Значи в единия случай претренираш а в другия не, така ли :?: Аз мисля че в 4*3 има повече смисъл защото се тренират повече части от гърдите (горна, средна, долна и канал).
Това разбира се е по моето скромно мнение.
29.03.04
23:48
Според мен в период за маса поне 3-ри са добре,2 базови и 1 изолиращо пък може и 4,5 защото гърдите се броят голяма мускулна група.ВСИЧКО Е ИНДИВИДУАЛНО!
Ами не знам,аз бях писал на няколко места вече ,че за големите групи правя 15-20 серии.Някои казваха че са много, но лично на мене са ми добре.Всичко е строго индивидуално.Аз с 10-12 серии не мога да синатоваря както трябва специално гьрдите :wink:
30.03.04
16:53
Според мен трябва да види6 колко упражнениа варват ппри теб и толкоз да си прави6 и по принцип не мноо хубаво да се взима савет от всеки не обра6таи внимание на изказваниата това е по доре за теб онова е по доре за теб тва прави , тва за кво го прави6 и т.н.
Просто само ти си знае6 ко е по добре за теб тка4е виж и експерементираи.
Успех!!!!
30.03.04
18:07
По добре питаи всеки,но си прави каквото ти си знаеш 8)
30.03.04
19:33
Lexus явно или не съм се изразил правилно или ти си ме разбрал грешно, не съм казвал 2х6 никъде. Аз обикновено правя:
Ако ще правя само 2 вида упражнения: Първото 5 серии, второто 4
Ако ще правя 3 видя: Първо 4 серии, второ 3, трето 3
Като задългително права: Обикновен лег
И редувам в различните дни: Полулег, Обратен полулег, Флайс (Флейс, чувал съм го и по 2-та начина) и по рядко Пек Дек...
Това е...