02.11.08
17:32
Добър вечер, искам да Ви попитам как Ви се струва този хранителен режим за покачване на маса.На 17 години съм, 56 килограма, 170.(стажа ми във фитнеса е около 1 седмица но преди това съм ходил 3 4 пъти за по 1 месец само)
1 Ядене: 8:00 - Кисело Мляко с овесени ядки (150 грама)
2 Ядене: 11:00 - Спагети (250 грама) + 1 2 сварени яица
3 Ядене: 14:00 - Сандвич с пилешко месо или китайски ориз (500 грама)
4 Ядене: 17:00 - Отново сандвич с пилешко месо или дюнер
5 Ядене: 19:00 - 1 кофичка кисело мляко + мед в нея.
6 Ядене: 20:00 - Извара(100 грама) + Ориз (250 грама)
Това е. Тренировката ми е сутрин м/у 1 и 2-ро ядене.3-тото и 4-тото ядене са ми такива защото съм на училище по това време ако имате някакви предложения за тогава моля кажете ги.И още нещо, ще пия суроватъчен протеин и млечно яичен протейн.
Мерси много.
П.С:Не ям риба :)
Темата беше редактирана от Entrax на 02.11.08 17:35.
02.11.08
18:51
Махни го този дюнер и сложи нещо по-здравословно. Направи спагетите пълнозърнести. Сутрин удари малко яйца. Яденето в 19 часа е прекалено малко. Никъде не виждам зеленчуци. Според ти трябва и още месце.
Значи проблема е и, че не ям и много месо :) (имам предвид различни видове - примерно в супа или готвено).За закуска ще добавя и 2 сандвича с кашкавал домати и пилешко филе.в 19 яденето ми е просто еи така - ако може да добавиш нещо.И относно яденето в 5 часа какво може да предложиш докато съм на училище.Мерси Много
А и нищо не каза за протеините къде да ги вмъкна тях - суроватъчен и млечно яичен протейн.
Мнението беше редактирано от Entrax на 02.11.08 21:04.
03.11.08
06:21
Махни яйцата от 2ро ядене, направи ги 3 и ги сложи в 1во ядене.
Към спагетите добави някакво месо.
3то ядене, махни сандвича (стават ти един след друг и няма да ти харесва много след около седмица). Остави само китайкия ориз, ако говориш за онези, които са с месо/зеленчуци и т.н. Макар че точно тези оризи не са хич добри - всичко там е пържено.
5то ядене го направи от някакво месо (макар че не ядеш) + салата (стабилна).
Аз за протеините няма да те посъветвам, тъй като твърдо съм против добавки :) А и ти не каза кога ти е тренировката.
Добре ще пробвам както казваш.А за тренировката съм написал, че е м/у 1 и 2 ядене. От към 10 без 20 до към 11
03.11.08
16:39
О тогава задължително яйцата в 1то ядене. Протеина някъде към 9.20-9.30ч.
абре протеин ще ми пиеш ти нямаш никаф стаж нито хранителен режим за добавики ще говориш... пълни глупости първи си нарпави режим хубав и направи 3-4 месеца стаж и тогава погледни към добавки....
04.11.08
14:13
казано от Arni91 на 04.11.08, 11:05:
абре протеин ще ми пиеш ти нямаш никаф стаж нито хранителен режим за добавики ще говориш... пълни глупости първи си нарпави режим хубав и направи 3-4 месеца стаж и тогава погледни към добавки....
Според мен не трябва въобще да се пият добавки, независимо от стажа, но в днешно време ... такъв е живота.
Значи добре.Няма да взимам добавки за сега.Но искам да попитам, това всеки ден ли трябва да го ям или само в дните когато тренирам.Защото с тези 3 яица всеки ден ще ми се вдигне холестерола супер много.
04.11.08
18:16
Ами като те е страх толкова, яж 5 белтъка, без жълтъци и си готов. Но според мен 3 яйца не са такъв проблем.
казано от Entrax на 04.11.08, 17:58:
Защото с тези 3 яица всеки ден ще ми се вдигне холестерола супер много.
това съм сигурен,че го казваш от собвстен опит нали??
голям страх са ви тези жълтъци ейй ..
Еми не незнам просто холестерола ми е на горната граница след като си правих изследвания миналата седмица защото бях болен, и затова така мисля ..
казано от Entrax на 04.11.08, 18:39:
Еми не незнам просто холестерола ми е на горната граница след като си правих изследвания миналата седмица защото бях болен, и затова така мисля ..
добре.тогава го приемам този ти страх за основателен.
яж само белтъците.
п.с.
аз след 6 месеца яко плющене на яйца(между 5 и 10 дневно)си правих изследвания и холестерола ми беше по средата в нормата.затова гледам с друго око на страха от холестероловото чудовище.
Добре благодаря ти много.Преди си ми беше всичко наред незнам от какво се случи това с холестерола :S след 1 месец ще отида пак да ми взимат кръв да видят да не съм се зарзил с нещо защото си правих татуировка, но това е друг въпрос.Ако сичко излезе точно (холестерола да не е на горна граница) да си ям ли и жълтъците.
Това си е твой избор.Ако холестерола ти се оправи и започнеш да ядеш по 2-3 жълтъка на ден да кажем и след 3 месеца примерно си направиш пак изследване и всичко е ок-би следвало да продължиш,но ако имаш високи нива-по добре недей да рискуваш.
Аз съм за яденето на жълтъци и редовните изследвания-така всеки може да знае за себе си как му влияят.