Мнение относно хранителния ми режим.

02.11.08
17:32

Добър вечер, искам да Ви попитам как Ви се струва този хранителен режим за покачване на маса.На 17 години съм, 56 килограма, 170.(стажа ми във фитнеса е около 1 седмица но преди това съм ходил 3 4 пъти за по 1 месец само)

1 Ядене: 8:00 -  Кисело Мляко с овесени ядки (150 грама)
2 Ядене: 11:00 - Спагети (250 грама) + 1 2 сварени яица
3 Ядене: 14:00 - Сандвич с пилешко месо или китайски ориз (500 грама)
4 Ядене: 17:00 - Отново сандвич с пилешко месо или дюнер
5 Ядене: 19:00 - 1 кофичка кисело мляко + мед в нея.
6 Ядене: 20:00 - Извара(100 грама) + Ориз (250 грама)

Това е. Тренировката ми е сутрин м/у 1 и 2-ро ядене.3-тото и 4-тото ядене са ми такива защото съм на училище по това време ако имате някакви предложения за тогава моля кажете ги.И още нещо, ще пия суроватъчен протеин и млечно яичен протейн.
Мерси много.
П.С:Не ям риба :)

Темата беше редактирана от Entrax на 02.11.08 17:35.

02.11.08
18:51

Махни го този дюнер и сложи нещо по-здравословно. Направи спагетите пълнозърнести. Сутрин удари малко яйца. Яденето в 19 часа е прекалено малко. Никъде не виждам зеленчуци. Според ти трябва и още месце.

02.11.08
21:03

Значи проблема е и, че не ям и много месо :) (имам предвид различни видове - примерно в супа или готвено).За закуска ще добавя и 2 сандвича с кашкавал домати и пилешко филе.в 19 яденето ми е просто еи така - ако може да добавиш нещо.И относно яденето в 5 часа какво може да предложиш докато съм на училище.Мерси Много
А и нищо не каза за протеините къде да ги вмъкна тях - суроватъчен и млечно яичен протейн.

Мнението беше редактирано от Entrax на 02.11.08 21:04.

03.11.08
06:21

Махни яйцата от 2ро ядене, направи ги 3 и ги сложи в 1во ядене.
Към спагетите добави някакво месо.
3то ядене, махни сандвича (стават ти един след друг и няма да ти харесва много след около седмица). Остави само китайкия ориз, ако говориш за онези, които са с месо/зеленчуци и т.н. Макар че точно тези оризи не са хич добри - всичко там е пържено.
5то ядене го направи от някакво месо (макар че не ядеш) + салата (стабилна).

Аз за протеините няма да те посъветвам, тъй като твърдо съм против добавки :) А и ти не каза кога ти е тренировката.

03.11.08
07:26

Добре ще пробвам както казваш.А за тренировката съм написал, че е м/у 1 и 2 ядене. От към 10 без 20 до към 11

03.11.08
16:39

О тогава задължително яйцата в 1то ядене. Протеина някъде към 9.20-9.30ч.

04.11.08
11:05

абре протеин ще ми пиеш ти нямаш никаф стаж нито хранителен режим за добавики ще говориш... пълни глупости първи си нарпави режим хубав и направи 3-4 месеца стаж и тогава погледни към добавки....

04.11.08
14:13

казано от Arni91 на 04.11.08, 11:05:

абре протеин ще ми пиеш ти нямаш никаф стаж нито хранителен режим за добавики ще говориш... пълни глупости първи си нарпави режим хубав и направи 3-4 месеца стаж и тогава погледни към добавки....

Според мен не трябва въобще да се пият добавки, независимо от стажа, но в днешно време ... такъв е живота.

04.11.08
17:58

Значи добре.Няма да взимам добавки за сега.Но искам да попитам, това всеки ден ли трябва да го ям или само в дните когато тренирам.Защото с тези 3 яица всеки ден ще ми се вдигне холестерола супер много.

04.11.08
18:16

Ами като те е страх толкова, яж 5 белтъка, без жълтъци и си готов. Но според мен 3 яйца не са такъв проблем.

04.11.08
18:28

казано от Entrax на 04.11.08, 17:58:

Защото с тези 3 яица всеки ден ще ми се вдигне холестерола супер много.

това съм сигурен,че го казваш от собвстен опит нали??
голям страх са ви тези жълтъци ейй ..

04.11.08
18:39

Еми не незнам просто холестерола ми е на горната граница след като си правих изследвания миналата седмица защото бях болен, и затова така мисля ..

04.11.08
18:47

казано от Entrax на 04.11.08, 18:39:

Еми не незнам просто холестерола ми е на горната граница след като си правих изследвания миналата седмица защото бях болен, и затова така мисля ..

добре.тогава го приемам този ти страх за основателен.
яж само белтъците.
п.с.
аз след 6 месеца яко плющене на яйца(между 5 и 10 дневно)си правих изследвания и холестерола ми беше по средата в нормата.затова гледам с друго око на страха от холестероловото чудовище.

04.11.08
18:55

Добре благодаря ти много.Преди си ми беше всичко наред незнам от какво се случи това с холестерола :S след 1 месец ще отида пак да ми взимат кръв да видят да не съм се зарзил с нещо защото си правих татуировка, но това е друг въпрос.Ако сичко излезе точно (холестерола да не е на горна граница) да си ям ли и жълтъците.

04.11.08
19:10

Това си е твой избор.Ако холестерола ти се оправи и започнеш да ядеш по 2-3 жълтъка на ден да кажем и след 3 месеца примерно си направиш пак изследване и всичко е ок-би следвало да продължиш,но ако имаш високи нива-по добре недей да рискуваш.
Аз съм за яденето на жълтъци и редовните изследвания-така всеки може да знае за себе си как му влияят.

04.11.08
19:37

Добре.Мерси много от това се разбира, че всеки ден трябва да спазвам диетата. Мерси МНОГО

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1