Относно броя упражнения.

04.11.08
20:58

Значи бях прочел някъде, че ако се правят много упражнения за покачване на мускулна маса няма почти никакъв ефект - ако се претоварваш.Избрал съм си една програма (тежичка е) но нямма оплаквания от сорта на “ох немога повече”, “течко ми е” и не се претоварвам.Сичко го правя с максималните килограми който мога да дигна.
Та да питам ако е така  дали да сменя тренировачните дни.В момента тренирам само понеделник сряда и петък.Дали ще е по-добре да правя някои от упражненията в другите свободни дни.
Мерси.
Петко К - темата е преместена!

Темата беше редактирана от Петко К на 04.11.08 22:02.

04.11.08
21:54

1во - има много теми по въпроса - ползвай търсачката, потърси - хипертрофия
2ро - еххх, как хубаво си нацелил раздела!

05.11.08
07:21

Еми немяа постоянно да съм заблуден :D Ще го нацеля и аз 1 път

05.11.08
07:25

Ако си нацелиш и въпроса, ще е още по-добре. Не можем да гадаем.

Една програма, друга програма, едни упражнения и дали да ги разместя, а дните ...

05.11.08
16:08

http://www.bb-team.org/workout/1289/ ето това е програмата.

05.11.08
19:44

Хубава програмка, но не за всеки! За да опитате нещо такова ви трябват сериозен опит в залата, много добра диета и вродена или придобита атлетичност! Все неща, които “старите кучета” във фитнес залите притежават отдавна!

Ако се вгледаш в описанието, предполагам че сам ще прецениш, дали програмата е за теб. :)

05.11.08
20:40

Чел съм какво пише и съм задал само 1 въпрос на който можеше да се отговори с ДА или НЕ не ми трябваха други офф топици..

06.11.08
08:34

Да, на прав път си.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1