04.11.08
20:58
Значи бях прочел някъде, че ако се правят много упражнения за покачване на мускулна маса няма почти никакъв ефект - ако се претоварваш.Избрал съм си една програма (тежичка е) но нямма оплаквания от сорта на “ох немога повече”, “течко ми е” и не се претоварвам.Сичко го правя с максималните килограми който мога да дигна.
Та да питам ако е така дали да сменя тренировачните дни.В момента тренирам само понеделник сряда и петък.Дали ще е по-добре да правя някои от упражненията в другите свободни дни.
Мерси.
Петко К - темата е преместена!
Темата беше редактирана от Петко К на 04.11.08 22:02.
04.11.08
21:54
1во - има много теми по въпроса - ползвай търсачката, потърси - хипертрофия
2ро - еххх, как хубаво си нацелил раздела!
Ако си нацелиш и въпроса, ще е още по-добре. Не можем да гадаем.
Една програма, друга програма, едни упражнения и дали да ги разместя, а дните ...
Хубава програмка, но не за всеки! За да опитате нещо такова ви трябват сериозен опит в залата, много добра диета и вродена или придобита атлетичност! Все неща, които “старите кучета” във фитнес залите притежават отдавна!
Ако се вгледаш в описанието, предполагам че сам ще прецениш, дали програмата е за теб. :)
Чел съм какво пише и съм задал само 1 въпрос на който можеше да се отговори с ДА или НЕ не ми трябваха други офф топици..