Как се прави това, изумен съм?!

06.11.08
01:47

Случайно попаднах на тази снимка в нета и просто се екзалтирах.
http://news.vestnik24.com/images/lifestylebg/3f58119254a7d3f5263fa651ecf059fc.jpg
Как се прави такова тяло? Не културистко, но с ясно изразени основни мускулни групи и такава широчина в рамената спрямо талията.
Направо ми се прииска да не излизам от залата!
Дайте някакви примерни програми - упражнения, загравки, стречинги, хранителни режими и диети, добавки и прочее.
Аз съм малко над начинаещ (демек знам от къде да хвана щангата, толкоз). Висок съм 187см, тежа 75кг и ширината на гръдния ми кош и рамената/гърба е далеч от задоволителна. Не съм хърбав, малко по-добре съм. Имам ставнително бърз метаболизъм, кр.група А и леко проблемни стави при по-серизно натоварвания (предложения?).
Ако сте достатъчно убедителни, може и да помогнете на един заблуден да влезе в правия път ;)

SH

06.11.08
04:53

Личното ми мнение че тоя от снимката зоби мощно.Мислиш ли че такова тяло става лесно,ти да направиш 1/3 от това което си видял на снимката е добре.А и без зобене ти трябват поне 2-3 години казвам ПОНЕ за да направиш такова тяло,и през тях трябва всичко да ти е перфектно...

DI

06.11.08
05:24

И кое те изуми толкова много? Тяло тип манекен :P постига се със строги диети и продължителни тренировки (и разбирасе доста добавки)

06.11.08
07:23

Аз, не бих го определил, като манекен.
Иначе, какви екзалтиращи фотоси има из нета, ехааа :lol:
Няма специална програма за това - 3 месеца по нея и готово. Постоянство в тренировките, храненето...добро възстановяване.

Мнението беше редактирано от 6th на 06.11.08 07:24.

06.11.08
07:53

Начин на живот..

06.11.08
14:09

има една програмка дето й викат фотошоп с нея става най-лесно :)
предполагам 90% от присъстващите искат такава хармония на тялото
трябват време, желание, лишаване от много удовлоствия и качествена храна.Ще си позволя да добавя и липса на психически стрес

06.11.08
15:58

Тва е моя снимка бе?! Кой я е пуснал в нета :lol:

06.11.08
17:31

Според мен този на снимката е доста по-добре от който и да е манекен.
Пича е доста налят. Спор няма.
Според мен такова тяло без стероиди едва ли може да се направи.
Друг е въпроса, че освен тях трябва и адски много труд в залата, много ядене, четене, правилно възстановяване, хранителни добавки и поне 4-5 години по фитнесите.
Роля тук играе и генетиката.

Универсална програма за такова тяло НЯМА. Всичко е съвкупност от по-горе изброените неща  ;-)

06.11.08
17:48

ЕЕ кво толкова го превъзнасяте.Всеки по-мускулест би изглеждал така с повече намазано по тялото и подходящото осветление.

06.11.08
17:54

Ни6ту 4ак толкова впе4атлява6то.Мн добе направен хран.режим,тежко тренировки,и  добри хран.добавки.Даже  забранени суплементи не мисля 4е е използвал (мое мнение)

06.11.08
18:15

Ей, големи дискусии за нищо и никаква снимка. Да бяхте поразгледали из темата със снимките на хората от форума, или личните галерии на някои - щяхте да видите по-интересни неща.

казано от SHLR! на 06.11.08, 04:53:

Личното ми мнение че тоя от снимката зоби мощно.

Дали той е зобил - не знам, но за да имаш такова тяло не е нужно да докосваш химия.

казано от festo на 06.11.08, 14:09:

предполагам 90% от присъстващите искат такава хармония на тялото

Да, искаме. И някои отдавна сме я постигнали ;)

казано от festo на 06.11.08, 14:09:

трябват време, желание, лишаване от много удовлоствия и качествена храна.

Време и желание трябват. Виж, за лишаването от удоволствията не съм съгласен ;)

казано от Rafael на 06.11.08, 17:31:

Според мен такова тяло без стероиди едва ли може да се направи.

Добре, че е само според теб ;)
Става дори и без добавки. 
Аз изглеждам не по-зле от него, при това без да си прекарвам живота в залата, без да имам супер генетика, възстановяване и без кой знае какви лишения. Също така, без стероиди и добавки. Във форума е имало и има и други, които са дори с по-добри резултати и изглеждат по-добре.

06.11.08
18:36

Петко К
ако ставаше така както ти казваш то във фитнесите щеше всички да са такива и производителите на хр. добавки щяха да фалират.
Твърдо заставам зад предния ми пост!  ;-)

И все пак мисля, че прекалено много внимание обръщаме на една снимка и се заформя нещо като безмислен спор...
Единствено тоя на снимката може да каже как го е направил това тяло.
Като цяло темата е безмислена. По-добре да се заключи!

Мнението беше редактирано от Rafael на 06.11.08 18:41.

06.11.08
18:40

Явно не знаеш как да тренираш тогава щом ти се струва невъзможно това без химия.

06.11.08
20:58

казано от Rafael на 06.11.08, 18:36:

Петко К
ако ставаше така както ти казваш то във фитнесите щеше всички да са такива и производителите на хр. добавки щяха да фалират.

Факт е, че става и без добавки и химия.
А това, че 90% от посетителите на фитнес залите са неграмотни по отношение на тренировките и храненето и затова и с добавки и без тях нямат резултати, си е техен проблем. Като липсва основата, никакви добавки не помагат. А производителите на добавки не фалират, заради силния маркетинг и наивността на хората, търсещи бързи и лесни резултати и магически хапчета ;)

Мнението беше редактирано от Петко К на 06.11.08 20:59.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1