Програма за колко дни

05.11.08
16:12

Здравейте :) Обръщам се към Вас с надеждата да ми дадете съвет, понеже тук има хора с доста опит.
Искам да попитам като за начало колко дневна програма да си изготвя? Защото разбрах че е важна почивката.
Колко дневна програма да си изготвя и като ваш личен опит кои дни бихте препоръчали :)
Благодаря Ви ;)

05.11.08
16:25

според мен най добре 4 дни направо да започнеш сплит ,но много хора щи кажат да тренираш 3 дни с общи тренировки но ти си реши.

05.11.08
18:19

За качване на мускулна маса не смятам, че на един новак му е нужен 4 дневен сплит. Но изборът все пак си е твой!

05.11.08
19:29

Повече от 3 тренировки седмично, не ти трябват..поне не и в първата година+. Лично мнение.
Аз, ако тепърва започвах, поне година, щях да си блъскам ‘общи тренировки’/тренировки на цялото тяло/ и само от време навреме, щях да сменям.

06.11.08
17:46

Реших да наблегна само на бицепс и гръб + 1 упражнение за крака :)
Добре ли е ще да е ако си изградя следната програма:
1ви ден - тренировка
2ри ден - тренировка
3ти ден - почивка
4ти ден - тренировка
5ти ден - почивка ( освен дигане на крака и коремни преси )
6ти и 7ми - почивка

Понеже нямам опит в тази област, ще кажете ли вашето мнение и какви корекции препоръчвате
Благодаря ;)

07.11.08
07:09

Всичко това в зала ли ще правиш или у дома? В зала можеш да тренираш още неща в 3 или 4 дни-понеделник,сряда,петък/понеделник,вторник, четвъртък,петък и други варианти.

07.11.08
08:17

У дома :) Но мисля че програмата която записах е добре “подредена” ;Р

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1