нова програмка

06.11.08
08:19

здравеите може ли да ми кажете следната програмка дали е подходяща за мен тренирам от 8 месеца може би благодаря ви много !

първи ден - гърди, бицепс, корем
втори ден - почивка
трети ден - гръб, трицепс, трапец, предмишница
четвърти ден - почивка
пети ден - рамо, крака, корем
шести ден - почивка
седми ден - почивка

Програма за първи ден

повдигане на щанга от лег - 3 серии по 8 повторения
повдигане на щанга от полулег - 3 серии по 8 повторения
повдигане на дъмбели от полулег - 3 серии по 8 повторения
бицепсово сгъване с щанга от стоеж - 3 серии по 8 повторения
бицепсово сгъване с дъмбел от седеж - 3 серии по 8 повторения
кoремни преси - 3 серии по 20 повторения
повдигане на краката от лег - 3 серии по 20 повторения

Програма за трети ден

придърпване на вертикален скрипец - 3 серии по 8 повторения
придърпване на хоризонтален скрипец - 3 серии по 8 повторения
гребане с дъмбел - 3 серии по 8 повторения
повдигане на щанга за трапец - 3 серии по 10 повторения
изтласкване на щанга от лег тесен хват - 3 серии по 8 повторения
‘френско’ разгъване с щанга - 3 серии по 8 повторения
сгъване за предмишница - 3 серии по 10-15 повторения

Програма за пети ден

раменна преса пред врат - 3 серии по 8 повторения
раменно разтваряне встрани - 3 серии по 8 повторения
клякане с щанга - 3 серии по 15 повторения
бедрено разгъване - 3 серии по 15 повторения
бедрено сгъване - 3 серии по 15 повторения
повдигане на пръсти на калф машина - 3 серии по 15 повторения
кoремни преси - 3 серии по 20 повторения
повдигане на краката от вис - 3 серии по 20 повторения

Цел покачване на мусколна маса

06.11.08
10:00

според мене са ти малко упражненията...за 8 месеца стаж това е доста лека тренировка...аз мисля че трябва за големите мускулни групи да правиш по 4 упражнения а за по-малките по 3…това 3 упражнения за гърди и 2 упражнения за бицепс ми се струва доста малко...при положение че имаш стаж...

P.S. А отностно гърба...махни единия скрипец и сложи набирания...сложи и тяга например...щом правиш клекове, тягата няма да ти е проблем

Мнението беше редактирано от DaMp370 на 06.11.08 10:03.

06.11.08
10:06

ахам мерси аз до скоро тренирах по доста тежка програма за мен  по 7 упражнения си спомням за гърди за бицепс мисля 5 .. :)  и лактите почнаха малко да пукат  и питам за такава програмка за да си почине малко лакътя какво ще предложите в този случаи благодаря много ! а лакътя не е минал може би ве4е месец

06.11.08
10:06

8 месеца не са стаж. Пък дали е тежка или лека тренировката не зависи само от броя на упражнеинята.

06.11.08
18:44

ахам мерси аз до скоро тренирах по доста тежка програма за мен по 7 упражнения си спомням за гърди за бицепс мисля 5 ..  и лактите почнаха малко да пукат и питам за такава програмка за да си почине малко лакътя какво ще предложите в този случаи благодаря много ! а лакътя не е минал може би ве4е месец  благодаря ви много

06.11.08
22:02

Ами трябва да смениш френското със скрипец и намалиш останалите тежести до подобряване на положението.

07.11.08
04:55

ахам мерси а лега с тесен хват прецаква ли лактите

07.11.08
07:22

По принцип не,когато нямаш проблем.Но след травма може да забави възстановяването и се налага временно да намалиш тежестта до преминаване на оплакванията.Програмата според мен е добра на тоя етап.По-малко упражнения и серии ще позволят по-големи тежести,когато мине травмата и можеш да ги използваш.

07.11.08
18:53

ахам мерси много дано ми мине скоро това пукане на лактите ;д  не е мн приятно

07.11.08
19:48

а дали ако потренирам за релеф тоест с по леки тежести за мен също ще си почине лакътя и ще мине понеже доста килца съм качил и особено в краката струват ми се големи спрямо другите части и ми се иска малко да смъкна от краката 180 см 84-5 килца може ли да ми предложите как да смъкна също малко от краката благодаря !

08.11.08
07:21

не става само от определено място да сваляш (освен с липосукция). а за сваляне - тичай (HIIT е най-добре). имал съм проблем с лакътя и .... както и да тренираш, без значение леко или тежко, оздравява бавно

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1