Чувство за глад по време на тренировка

05.11.08
20:00

Когато тренирам се чувствам някак си странно. Имам физически сили, но чувствам някак си гладен (чувство за глад). Това чувство се засилва когато правя последните повторения от дадена серия. До колкото знам се получава от липса на въглехидрати в кръвта. Последните три тренировки ям по 100 грама стафиди преди тренировка, но не мога да кажа, че има кой знае каква полза. Ако може да ми помогнете като ми кажете какво точно да ям преди тренировката за да направя пълноценна тренировка.

05.11.08
20:08

праскаш 1 кисело мляко и си готов

05.11.08
20:10

Яж бавни въглехидрати преди тренировка. Стафидите са с висок ГИ.

05.11.08
20:13

казано от avirex на 05.11.08, 20:00:

Когато тренирам се чувствам някак си странно. Имам физически сили, но чувствам някак си гладен (чувство за глад). Това чувство се засилва когато правя последните повторения от дадена серия. До колкото знам се получава от липса на въглехидрати в кръвта. Последните три тренировки ям по 100 грама стафиди преди тренировка, но не мога да кажа, че има кой знае каква полза. Ако може да ми помогнете като ми кажете какво точно да ям преди тренировката за да направя пълноценна тренировка.

Едва ли само едно кисело мляко ще ме оправи. Значи да помпам здраво бавни въглехидрати. Ще пробвам дано да се получи. Ако можете да ми подскажете малко кои бавни въглехидрати са най лесни за приготвяна и консумация. Аз се сещам за ювка.

Мнението беше редактирано от avirex на 05.11.08 20:16.

05.11.08
20:22

Ориз на фурна , варен ориз , варени картофи , печени картофи ... и т.н. :)

ако вместо стафиди преди тренировка ядеш 200 гр пържола+1 стабилна паница ориз не ми се вярва да чувстваш глад

06.11.08
17:31

Промених менюто преди тренировка и се почувствах малко по добре. Проблема обаче е че като цяло докто тренирам се чувствам като “парцал”. Явно проблема е по сериозен. Върху хранителният режим имам много да работя. посаветвайте ме какво да направя за да се чувствам като звяр докато тренирам.

06.11.08
19:48

Аз пък губя апетит. В момента в който стъпя в залата, глад не чувствам, а и 2-3 часа след това също никакъв, чак се понасилвам понякога да ям.

06.11.08
20:49

организъм... а имаш ли сили докато тренира, чувстваш ли се свеж имаш ли желание да правиш още и още. За да преодолея тази “тренировъчна дупка” явно ще трябва да су купя някаква добавка най вероятно протеин или гейнер.

13.11.08
03:33

Казвам ти веднага какво деиства поне при мен.

9:00- 3 филии с масло(резен домат,пло4ка кашкавал,пло4ка,сирене или некакво месо)
      2 варени яица.
      4аша топло прясно мляко или 200-300мл. мин. вода
      4аша кафе(силно ти препорь4вам).Ако приемаш и протеин или креатин ефектьт е мн. добьр.
11:00 Тренировка

Гледаи да има 4ас-два преди да влезеш в залата.

Наскоро и аз по4увствах странна умора в залата,не глад ами просто умора и до някаква степен липса на мотивация.Бьх ял то4но това,което сьм ти посо4ил по-горе без кафето.На другия ден просто добавих 4аша кафе и влязох в залата с настроение за тренировка.

Ли4но мнение е да не се подценява ефекта на това древно богатство-кафето.А и сезоньт сега е такьв,студ,дьждове,ветрове.Лесно е 4овек да загуби тонус. :)

Мнението беше редактирано от Kamata на 13.11.08 03:35.

13.11.08
11:40

От къде изкарахте, че оризът е с ниско ГИ ?
Като бавен въглехидрат ти препоръчам 100-150 гр. овесени ядки, ок. 1 час  преди тренировка.

Мнението беше редактирано от Толио на 13.11.08 11:41.

28.11.08
12:33

В крайна сметка чувството за глад се оказа от липсата на витамини. Сега когато приемам няколко неща за подсилване на имунната система и за общо тонизиране въобще няам проблеми, дори да не съм ял достатъчно.

21.12.08
20:18

казано от Kamata на 13.11.08, 03:33:

Казвам ти веднага какво деиства поне при мен.

9:00- 3 филии с масло(резен домат,пло4ка кашкавал,пло4ка,сирене или некакво месо)
      2 варени яица.
      4аша топло прясно мляко или 200-300мл. мин. вода
      4аша кафе(силно ти препорь4вам).Ако приемаш и протеин или креатин ефектьт е мн. добьр.
11:00 Тренировка

Гледаи да има 4ас-два преди да влезеш в залата.

Наскоро и аз по4увствах странна умора в залата,не глад ами просто умора и до някаква степен липса на мотивация.Бьх ял то4но това,което сьм ти посо4ил по-горе без кафето.На другия ден просто добавих 4аша кафе и влязох в залата с настроение за тренировка.

Ли4но мнение е да не се подценява ефекта на това древно богатство-кафето.А и сезоньт сега е такьв,студ,дьждове,ветрове.Лесно е 4овек да загуби тонус. :)

Първо да кажа нещо което не е по темата , ако пиеш креатин не е желателно да пиеш кафе , във всеки магазин за хранителни добавки и разни такива неща ще ти го кажат . А на автора на темата мога да предложа да пие повечко вода преди тренировка , но да не се надува супер много , и по време на тренировка , аз лично имах същия проблем , но прочетох в едно списание тва за водата и от тогава пия около литър преди тренировка и още толкоз по време на тренировка и не изпитвам глад.

Мнението беше редактирано от Progressive на 21.12.08 20:19.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1