програма

BL

16.11.08
12:56

здравеите имам нужда от савет.тренирам от 8 месеца.175 85 кг.програмата ми е следната.

1 пон.раце-предмишница
2 вт. граб-трапец
3ср.гарди-рамо
слвд това един ден по.
работиа през дениа и натоварвам рацете.да ми кажете дали тази програма е добра за маса или не
или да ми кажете ниакоиа друга.
усестам и болка в рацете,дали не претренирвам.

16.11.08
13:51

Кой клас си ти?В час по бьлгарски влизал ли си?

16.11.08
13:53

Tренираш предмишници и трапец, а не тренираш крака - супер е направо.
Нормално е, при 3 дни тренировки без почивка да получиш болки в ръцете. Може би, само трицепсите ти успяват да поотпочинат.
Избери си един тридневен сплит от програмите в сайта и го почвай. За предпочитане е да избереш някой, който е за под 6месеца стаж.

17.11.08
20:16

Какви цели се стремиш да постигнеш?
Ръцете в първия ден се товарят и вместо да почиват ма втория ден си товариш и бицепса с гърба, а на третия товариш и трицепса с гърдите. Това плюс натоварването от работата ще има негативен ефект върху тяхното развитие.
Както ти писа Сталкер - къде са краката в цялата схема?
И се постарай да пишеш по-грамотно - проява на уважение е към тези, от които търсиш съвет.
Взимаш ли нещо за възстановяване?

18.11.08
20:33

Има някакъв проблем с личните и затова отговарям на въпроса на автора тук, в темата му:
Направи така:
1.Гърди 3 упражнения+ Крака 3 упражнения
2.Гръб 3 упражнения + Рамо  3 упражнения
3. Бицепс + Трицепс редуваш едно упражнение Бицепс с едно Трицепс докатп станат по 3 завсеки мускул.
По 4 серии, с по 6 повторения в пирамида с качване. За всичко.
Няма да правиш суперсерии сега. Почивка между сериите 60-70 секунди, между упражненията 2 минути.
Тренираш така до началото на февруари - после ще трябва да смениш.
Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1