Изтощение???

Здравейте,реших малко да променя тренировката си.Досега беше така:
1ви ден:Ръце
3ти ден:Гърди и задно рамо
5ти ден:Гръб,средно рамо трапец.
Сега реших да сменя малко местата,т.е. да правя гърди с бицепс.След днешната ми тренировка за гърди,обаче не ми остана сила или eнергия за бицепса. :( Тренирам гърдите с 3 упражнения по 4 серии,а бицепса 3 упражнения по 3 серии.Днеска,не успях да направя третото упражнение за бицепс.Дори не ми се “напомпи” (тази дума я мразя ама...) бицепса,просто се умори или и аз незнам какво.
Някакви предложения за това,как да променя тренировката си или от какво би могло да се получи такава преумора,при положение,че 1 седмица не бях тренирал бицепс.

19.11.08
10:05

Колко ти е стажа? Дай малко информация за себе си
Гърди + бицепс
Гръб + трицепс + задно рамо
Гърди + предно рамо + корем
Средно Рамо + крака
Защо не пробваш така?
Щом не си имал сила за бицепса - пробвай да тренираш по-леко гърдите.

Стаж-година и 2-3 месеца.178 см ,83-84 килограма ,18 години.

Храненето и сънят ти как са?Опиши хранителен режим или ако няма такъв ,поне горе долу какво ядеш и колко спиш?

Ами от 8 сутринта до 3 часа следобед съм на даскало,старая се да ям по-малко “вредни” и повече “полезни” храни.На нещо като ВВД съм,но не мога да кажа,че го спазвам стриктно.Вечерта лягам в 11-12 ,ставам в 7.

Мнението беше редактирано от Траян Атанасов на 19.11.08 15:26.

19.11.08
17:24

Нужни са ти ПОНЕ 8 часа сън. За проблема с даскалото - напълно те разбирам, и аз имам същия, но напоследак си нося храна от вкъщи, тъй като в даскало наистина няма от къде да си купиш нещо свестно за ядене.

19.11.08
21:42

Вземи си витамини, особено вит С преди тренировка и всичко ще е на 6.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1