Разтегнат прасец ? Помощ ?

19.11.08
09:25

Здравейте, снощи на тренировката май попрекалих с тичането и разтегнах много яко левия си прасец. На моменти даже понакуцвам като ходя. Много ме боли. Някой имал ли е този проблем, и ако да, кажете ми кога ще отшуми болката, какво трябва да направя? Искам утре пак да съм в залата :)

19.11.08
09:41

поизчакай няколко дена - нека да мине болката

19.11.08
10:25

Благодаря ти за отговора, а знаеш ли дали има някакво мазило което ще помогне за болката?

19.11.08
10:59

Пробвай с Фастум-гел или Neox.
Сигурна ли си, че е разтежение, а не крампа? Как го усещаш? Твърд, скован... или само те боли.
При всички случаи, пропусни утрешните си изяви :) Ако е крампа, ще трябва да пиеш повече вода и да вземеш малко минерали.

19.11.08
11:26

Здравейте, не не го чувствам твърд и скован а само ме боли. Като мускулна треска го усещам, но не е....тъй като си тичам винаги....боли ме просто мускула даже и в покой.....:(

DE

19.11.08
17:35

аз така направих една простотия - да тичам нагоре по баир на пръсти.. и после и аз го  бях разтегнал и не можех да ходя от болка. Изчакай 2-3 дни и ще мине от самосебе си.

20.11.08
08:43

Проблема при мен е че не само под наклон а по принцип си тичам на пръсти и.....много боли.....ама така съм свикнала от малка от народните танци и ми е навик. А относно тичането под наклон, да правилно е на пръсти, лятото тичам в гората и има големи наклони, на пръсти е най добре....
Да мисля да почина и днес да не правиа никакво кардио....:(

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1