19.11.08
15:09
някои може ли да ми излисли програма за вкъщи с гирички за маса може би.Нещо от типа понеделни бицепс предминица и гръб 2рник гърди корем и рамене сряда нищо и 4въртък и петък пак като 1неделни и 2рник ??
Защо не потърсиш из сайта има доста програми - http://www.bb-team.org/fitness/workouts/
19.11.08
17:39
потърси из сайта-никой няма да се наеме да ти прави програма без пари.Съветът ми е да си избереш програма от сайта и сам да си я модифицираш с тези упражнения които можеш да правиш вкъщи с уредите си.После постни програмата да я коригираме.
21.11.08
10:04
не знам кви гърди ще правиш и какъв гръб според мене ще ти е доста трудно въпрекиче може с дъмбели (нз дали дъмбели имаш предвит или гирички)ако са гирички забрави те ще са супер леки и няма да има смисъл а и дъмбели да са трябва да са доста тежички за гръб и гърди можеш лицеви да правиш и набирания флайс евентуално ако не са чак толкова леки гиричките иначе бицепс и трицепс и аз си тренирам в къщи и рамо без проблем и не тренирай по добре 2 пъти в седмицата 1 и също че ще претренираш ако толкова искаш често да тренираш просто си оптдели на ден по 1 група само бицепс примерно понеделник вторник само трицепс и така
21.11.08
16:14
аха добре мерси за разясненията аз имах преджид не като искатиска програма а като мнения за отделни опражнения какжо смятате и дали има смисал да се изболзват ако тренирам само в къ6ти по то4но имам предвид за сгъвания с дъбели 4укове сгъване с надхват Сгъване за предмишници Повдигане на ръце встрани и можеби ако някои има идея за плочки кои опражнения от теци в саита са наи ефиктивни за масата им