21.11.08
07:40
Здравейте, искам да ви попитам какво кардио правите като сте в залата? Също така кога го правите? Преди или след силовите тренировки? Аз обикновенно тичам 30 мин. на пътека като редувам равен терен с наклонен. Но основно тичам, без да ходя. И след това започвам по силовите тренировки за крака, ръце и корем. По съветвайте ме ако греша. Благодаря Ви предварително.
П.П. Забравих да кажа, целта ми е да сваля околу 3-4 кг. и да се стегна основно. :)
21.11.08
10:48
за сваляне трябва да бягаш по 30 до 40 минути след тренировка.Преди силовата може да бягаш но само за загряване.Прочети още малко за кардио.Иначе целта е ,че гликогена след силова се изчерпва и като правиш кардио след силова тялото започва да черпи от мазнините.Затова се прави след силова.И не трябва да е повече от около 40 минути,защото тогава започваш да топиш и мускули.
Иначе и аз бягам на пътека.
По-здрави
Мнението беше редактирано от az100yan на 22.11.08 16:58.
След силовата тренировка, може да кара6 колело,,ии както ти да бяга6 на пътека,разли4ни кардио уреди по 30 мин :)
Съвет: Важно е да обърне6 внимание на храненето ;)
Да, благодаря, но значи след силови е най добре кардои, а за загрявка колко долу-горе е достатъчно да тичам, или бързо ходене е достатъчно. Може би 10 мин.???
21.11.08
13:02
казано от az100yan на 21.11.08, 10:48:
за сваляне трябва да бягаш по 30 до 40 минути след тренировка.Преди силовата може да бягаш но само за загряване.Прочети още малко за кардио.Иначе целта е ,че глюкозамина след силова се изчерпва и като правиш кардио след силова тялото започва да черпи от мазнините.Затова се прави след силова.И не трябва да е повече от около 40 минути,защото тогава започваш да топиш и мускули.
Иначе и аз бягам на пътека.
По-здрави
Май се обьрка нещо-знаеш ли какво е глюкозамин?
22.11.08
16:56
да да,видях си мнението-имах в предвид гликогена.Глюкозамина е различно нещо .
Мнението беше редактирано от az100yan на 22.11.08 16:57.