H.I.T. програма...

22.11.08
20:59

Здравейте.
Тия дни попаднах на H.I.T. програма и се поинтересувах какво точно представлява.. четох доста работи (повечето на английски) от където идва и това, че доста работи не разбрах, но да кажем че съм разбрал около 75-80% :)
Та в крайна сметка реших да опитам с H.I.T. програма, тъй като открих доста логични неща (говоря на базата на това което знам) от гледна точка на това защо трябва да тренирам с H.I.T., а не с някоя друга. (айй.. как се изразих и аз трудно се разбирам :-D )
И така реших ще правя “само” базовите упражнения в 1-2 серии (в зависимост от това на какво бих искал да наблегна) - 3 пъти в седмицата. Тренировката не бива да я правя повече от 45 мин., защото в последно време прихванах лошия навик да си точа тренировките по час-час и 10 мин. и това не ми харесва особено.
А ето и програмата, която си “композирах”:
1.Клек - 2х8-10
2.Лег - 2х8-10
3.Тяга - 2х8-10
4.Раменни/Военни преси - 1х8-10
5.Бицепсово повдигане с щанга - 1х8-10
6.Набирания - 1х10
7.Тесен хват - 2х8-10
8.Гребане с щанга - 1х8-10
9.Кофички - 1х8-10
*това са само работните серии

Та какво мислите.. аз мисля да опитам (от опит глава не боли *е поне в повечето случаи*)

*от едно до 4 съм разделил упражненията на горни/долни; от 5 до 9 съм ги разделил на малки/големи МГ

Темата беше редактирана от Петров на 22.11.08 21:29.

22.11.08
21:05

Опитай,но според мен тяга и клек на едно ще ти разкажат играта,може да разделиш упражненията за 2 тренировки и да ги редуваш двете.И ми се струва,че трябва малко повече почивка между тренировките,3 пъти седмично е повечко(сигурно и това си го чел)

22.11.08
21:10

“Опитай,но според мен тяга и клек на едно ще ти разкажат играта” - ами ще видим, но мисля че ще се справя тъй като до сега тренирах гръб и крака в един ден тъй, че вече свикнах тяга и клек на едно. :)
“може да разделиш упражненията за 2 тренировки и да ги редуваш двете” - ами аз пък си мисля, че точно за това са направени по 1-2 серии за да не се разделят на 2 дни (въпреки, че гледах и такива H.I.T. програми за 2-3 дни)
“И ми се струва,че трябва малко повече почивка между тренировките,3 пъти седмично е повечко(сигурно и това си го чел)” - четох на няколко места тренировка-почивка-тренировка-почивка-тренировка-почивка-почивка *Ще видя де ако ми е тегаво ще правя тренировка с 2 дни почивка или нещо от сорта
:-) благодаря за отговора

Мнението беше редактирано от Петров на 22.11.08 21:10.

22.11.08
21:12

Да,като цяло от съвети няма много полза,ако сам не пробваш нещо,няма как да видиш дали ще ти работи или не.Айде успех.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1