Пулоувър

DI

22.11.08
19:16

Значи напоследък се замислих относно включването на пулоувър в тренировката за гърди,но тъй като там имам 14 серий вече се чудя дали няма да претренирам,пък и нали упражението е и за гръб,дали няма да претренирам и гърба.Най-вече проблема ми е че не искам да спирам флайса,едно от най-добрите упражнения според мен.Някакви идеи кога,къде и как? Или кажете вашите програми за пример...
Благодаря предварително

22.11.08
19:32

и в 2та дена става, става и при краката ;)  Зависи от пейката и начина на изпълнение.

22.11.08
19:46

По-добре го включи в тренировката за гръб.Да,хваща гърдите,но е основно за гръбните мускули.

22.11.08
20:04

Пулоувър се изпълнява по два начина.1 начин за гърди-ако легнеш на самата пейка както си е-е повече за гърди,ако легнеш напряко на пейката е повече за гръб.Прецени си сам...

23.11.08
02:50

Няма знаечение кьде си легнал,а всичко е от хвата-ако е тесен.т.е дьржиш дьмбел-работят основно гьрдите,ако хвата е широк .т.е щанга-тогава натоварването се мести кьм гьрба.

23.11.08
10:52

Клек - Пуловър е добра комбинация.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1