23.11.08
22:50
Значи на 16 години съм.Тежа 67кг, висок съм 182см.Нямам нужното време да ходя на зала, но си купих в къщи лежанка с щанга и дъмбели.Някаква програма за домашни условия, нещо с бърз ефект : ). И също така знам че това не е правилния раздел, но да попитам също за някаква диета, защото искам да кача някой друго килце, необходими са ми.Благодаря предварително.
23.11.08
23:26
казано от should на 23.11.08, 22:50:
Значи на 16 години съм.Тежа 67кг, висок съм 182см.Нямам нужното време да ходя на зала, но си купих в къщи лежанка с щанга и дъмбели.Някаква програма за домашни условия, нещо с бърз ефект : ). И също така знам че това не е правилния раздел, но да попитам също за някаква диета, защото искам да кача някой друго килце, необходими са ми.Благодаря предварително.
сигурно е яко в вас да си имаш лежанка и да си помпаш яко :) да те питам се пак колко я зе лежанката + лоста :). По темата ще ти кажа тука да си потърсиш в програмите и упражненията ще видиш там.
еми аз не съм в България, но за 170 евро си ги взех и така : ) яко си е да си помпиш когато решиш като си имаш време.та по темата ?
Гърди - Лежанката (всичките вариации), Лицеви опори,Флайс и др.
Гръб - Набирания купи си лост :),Мечка,Мъртвя тяга,Гребане с щанга/дъмбел,Всичките му навеждания добър ден и тем подобни и др.
Крака - Клекове ,напади и др.
Ръце - За бицепс - Всички сгъвания с лост и дъмбели За трицепс - Лег тесен хват, Френско (и с прав лост става ама не е мн удобно),Кофички на пейка,разгъвания с дъмбели и др.
Рамо - Раменни преси , Разтваряне за средно и задно, Изнасяне за предно,Вертолет и др.