24.11.08
20:58
A сега към моят въпрос.Мога ли за 20 дена да натрупам поне малко сила като се има на испредвид 4е разполагам с дамбели по 8 кг могат да станат наи малко на по 13 кг и са6то мога да си ходя на лостове е това е.А за всеки слу4аи казвам 4е сам на 14 години 50 кг
Аз бих казал да изчакаш една, по-добре две години и тогава да започваш да правиш, ако ще правиш нещо.
25.11.08
08:37
za6то каква е разликата ако запо4на сега??
Организмът ти е прекалено млад, за да започнеш да го развиваш в такава насока. Знам, че бързаш да опиташ всичко в живота и аз съм бил така, но най-добре е като имаш малко търпение. На тази възраст може дори и разтежа си да спреш, ако започнеш да тренираш.
25.11.08
09:31
А през това време научи малко езика на държавата, в която живееш.
Мнението беше редактирано от oho на 25.11.08 09:32.
25.11.08
10:45
абе без зала нищо не става,а особено и без правилно хранене.
25.11.08
13:55
Е,естествено че можеш да позаякнеш малко ако преди не си тренирал нищо,но само със собствени тежести не може да се очаква кой знае какво,трябват и сериозни тежести за многото сила,а за такива май ти е още рано 1-2 години поне.Засега наблягай на упражненията със собствено тегло и се учи как да се храниш.
Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 25.11.08 13:56.
26.11.08
18:01
добре аз като съм на 14 години и след 2 месеца правя 15 трябва ли да не тренирам..? защото аз тренирам от доста време и ми се ходи на зала таа въпроса ми беше да спирам ли да тренирам и да 4акам да порастна? Аз тренирам и отделно волейбол и 4ак толкова не се страхувам да ми спре разтежа... и до колко може да ми навреди ако тренирам малко от по-рано? Много въпроси и все тъпи ... ама да питам :D
Да, въпросите са тъпи. Защо ли? Никой не може да каже! При всеки е индивидуално. Ние тук даваме съвети, вие си правете каквото намерите за добре. А дали ще излезне нещо хубаво времето ще покаже.