По-големи ръце?

26.11.08
18:33

Привет на всички.Преди около месец започнах да тренирам по нова програма.Целта ми беше да ми порастнат ръцете.Ефект има да,но искам и още :) Бяха ми казали да тренирам по тази програма не повече от месец.Та притеснявам се ако продължа да не стане обратен ефект на ръцете (претрениране) ?Ето и програмата : 1ви ден ръце (3 упр. трицепс и 2 бицепс) 2,3 ден почивка ; 4 ден гърди,трицепс (3 упр. гърди,2 трицепс) ; 5 ден почивка ; 6 ден гръб,бицепс (4-5 упр. гръб,1 бицепс) ; 7 ден почивка ; 8 ден крака,рамо (4 упр. крака,2 рамо) ; 9 ден почивка и отначало..Та дали да го махна този 1ви ден за ръце?Вие какво ще кажете?

По-здрави.

26.11.08
18:37

казано от -=REFLEX=- на 26.11.08, 18:33:

Привет на всички.Преди около месец започнах да тренирам по нова програма.Целта ми беше да ми порастнат ръцете.Ефект има да,но искам и още :) Бяха ми казали да тренирам по тази програма не повече от месец.Та притеснявам се ако продължа да не стане обратен ефект на ръцете (претрениране) ?Ето и програмата : 1ви ден ръце (3 упр. трицепс и 2 бицепс) 2,3 ден почивка ; 4 ден гърди,трицепс (3 упр. гърди,2 трицепс) ; 5 ден почивка ; 6 ден гръб,бицепс (4-5 упр. гръб,1 бицепс) ; 7 ден почивка ; 8 ден крака,рамо (4 упр. крака,2 рамо) ; 9 ден почивка и отначало..Та дали да го махна този 1ви ден за ръце?Вие какво ще кажете?

По-здрави.

АБЕ Какъв Ефект Искаш за !!1!! Месец ?!

26.11.08
18:48

казано от Владимир92 на 26.11.08, 18:37:

АБЕ Какъв Ефект Искаш за !!1!! Месец ?!

Лол..земи кротни бе пич :-/ Ефект има да ~ 1см което за мен не е малко!И вместо да спамиш кажи нещо смислено ;-)

26.11.08
20:06

Ами дай някаква информация за себе си - възраст, стаж... така как може да преценим дали ще претренираш или не?

26.11.08
21:17

За един месец огромни резултати неможе да се постигнат дори при перфектни условия (трен , храна , режим , суплементи ) . Може да се постигне един доста задоволителен резулта ;)

27.11.08
08:18

казано от Bo0mer на 26.11.08, 20:06:

Ами дай някаква информация за себе си - възраст, стаж... така как може да преценим дали ще претренираш или не?

Ок.На 16 год. съм,тренирал ~10 месеца чисти.~1.80 ~65кг.

27.11.08
09:42

Която и да е програма ще ти дава ефект поне 8 седмици, така че задръж още месец с тази, после сменяй.
Няма начин да претренираш ръцете при 2 тренировки за мускул от тях на 10 дни.
1 см. за месец е чудесен резултат, бъди доволен и на половин см. прираст.
Успех!

27.11.08
16:17

казано от mitaka101 на 27.11.08, 09:42:

Която и да е програма ще ти дава ефект поне 8 седмици, така че задръж още месец с тази, после сменяй.
Няма начин да претренираш ръцете при 2 тренировки за мускул от тях на 10 дни.
1 см. за месец е чудесен резултат, бъди доволен и на половин см. прираст.
Успех!

Кратко , точно , ясно .

TI

27.11.08
19:03

Тренирай си по тази програма, щом ти помага. Ако има претрениране ти ще усетиш. Ако толкова се притесняваш следи за признаците по-задълбочено, например следи силата, желанието за тренировка и мерките. Абе това не става с една тренировка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1