01.12.08
13:59
Гърдите са ми най-трудни за трениране. Чувствам се много объркан и не знам какво да предприема за да постигна резултат. Целта ми е да кача, както на сила, така и на обем. Ако може ме посъветвай, какво да правя. Колко повторения да правя и т.н. залагам предимно на вдигането от лег и не съм правил много с дъмбели.
Е...какво значи това наблягам. Каквото и да значи, моето лично мнение е, че не е правилно. Наблягай на полулега, а най-добре НЕ наблягай на нищо, а тренирай гърдите комплексно, като започваш с полулег, после минаваш на лег и накрая правиш флайс или пек-дек или кросоувър.
Пробвай в началото само с лег-овете. Ако осешташ че си ги натоварил достатъчно задръж така преди да вкараш 3то упражнение.
Според мен отделяш прекалено голямо внимание на лежанката,както и почти всички,и вместо да гледаш правилно да натоварваш гърдите,се вманиачаваш да вдигаш все повече и повече,като някакво задължение или просто за да не си по-назад от другите.
01.12.08
17:31
казано от Стоянчо на 01.12.08, 15:12:
Е...какво значи това наблягам. Каквото и да значи, моето лично мнение е, че не е правилно. Наблягай на полулега, а най-добре НЕ наблягай на нищо, а тренирай гърдите комплексно, като започваш с полулег, после минаваш на лег и накрая правиш флайс или пек-дек или кросоувър.
+1