Компетентни мнения :)

02.12.08
20:53

Здравйте,
на 21 години съм, 190см, 75кг. От 2 седмици редовно започнах да посещавам фитнес залата като започнах по тази кръгова програма: http://www.bb-team.org/workout/1465/
Колко време да продължавам по нея преди да разделя упражненията?

Започнах и що годе да спазвам някакъв хранителен режим:
Закуска: Овесени ядки със кисело мляко и мед + банан
Малко по-късно, но преди обяд : 2-3 яйца с 2 ф. хляб
Обяд: Месо(пиле, свинско, риба) 200гр + картофи/ориз. Пинякога и някаква домашна супа:)
Следобяд: Кисело мляко + плодове + ядки
Вечеря: Като обяда, но гледам да разнообразявам
По някое време след вечерята: Кисело мляко

Не съм писал точно часове, защото ми е трудно да ги спазвам всеки ден, но ориентировъчно това е храненето ми през деня. Замислил съм се за някакъв протеин, за да добавя още хранителни вещества, че и без това трудно качвам:) Препоръчайте ми някакъв колкото се може по-изгоден.

И моля, коментирайте написаното от мен и дайте съвети ако бъркам някъде. Ще Ви бъда много благодарен

GO

02.12.08
22:39

казано от Intense на 02.12.08, 20:53:

Здравйте,
на 21 години съм, 190см, 75кг. От 2 седмици редовно започнах да посещавам фитнес залата като започнах по тази кръгова програма: http://www.bb-team.org/workout/1465/
Колко време да продължавам по нея преди да разделя упражненията?

Започнах и що годе да спазвам някакъв хранителен режим:
Закуска: Овесени ядки със кисело мляко и мед + банан
Малко по-късно, но преди обяд : 2-3 яйца с 2 ф. хляб
Обяд: Месо(пиле, свинско, риба) 200гр + картофи/ориз. Пинякога и някаква домашна супа:)
Следобяд: Кисело мляко + плодове + ядки
Вечеря: Като обяда, но гледам да разнообразявам
По някое време след вечерята: Кисело мляко

Не съм писал точно часове, защото ми е трудно да ги спазвам всеки ден, но ориентировъчно това е храненето ми през деня. Замислил съм се за някакъв протеин, за да добавя още хранителни вещества, че и без това трудно качвам:) Препоръчайте ми някакъв колкото се може по-изгоден.

И моля, коментирайте написаното от мен и дайте съвети ако бъркам някъде. Ще Ви бъда много благодарен

аз пия протеин, глутамин и креатин,съветвам те,ако имаш възможност,вземи си и ти тея три неща и ще започнеш да качваш стабилно,аз с тях + един гейнар качих 5кг за 3 седмици,като се има на предвид,че не ям по някъкъв строг режим,просто гледам да не оставам гладен :Д

03.12.08
15:29

По тази програма карай 2, а може и 3 месеца. Храната може да се обогати още на белтъчини.

03.12.08
17:51

[quote author=“Gosho420” date=“1228250377
аз пия протеин, глутамин и креатин,съветвам те,ако имаш възможност,вземи си и ти тея три неща и ще започнеш да качваш стабилно,аз с тях + един гейнар качих 5кг за 3 седмици,като се има на предвид,че не ям по някъкъв строг режим,просто гледам да не оставам гладен :Д

И какъв е смисала да почва да пие толкова добавки, като той дори още не е навлезнал в същинската част на тренировките, с тези 2 седмици стаж?!?!?!

SH

03.12.08
18:22

казано от Bo0mer на 03.12.08, 17:51:

[quote author=“Gosho420” date=“1228250377

И какъв е смисала да почва да пие толкова добавки, като той дори още не е навлезнал в същинската част на тренировките, с тези 2 седмици стаж?!?!?!

Добавки = лайна.Тренирай си натурално,ако не искаш след време да имаш проблеми.Особенно щом си начинаещ изобщо ама изобщо забрави за думата хранителна добавка,просто защото НЕ ТИ трябва.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1