03.12.08
18:06
искам да попитам как ви се струва тая прогрма
1ден:гърди-предно, средно рамо
2ден:гръб-задно, трапец
3ден:почивка
4ден:ръце
5ден:крака
И да допалня искам маса :Д,стаж 4 месеца,14 години.
Става ли за маса програмката?
03.12.08
18:19
Още си много малък,максимум 3 пъти в седмицата тренирай.Да сега ще кажеш че не знам какво говоря,но знам защото и аз съм на 14 години и преди 3 седмици направих такъв гаф и сега си плащам.И са ти лошо разпределени нещата.Масата зависи повече от упражненията които правиш а не в кой ден какво правиш...
03.12.08
18:32
абе та кажа 4естно прогрмата ми е друга тая прости е копирах 6тот е кат моита само 4е при мен няма крака и трянирам групите понеделник,ссряда и петък
03.12.08
18:59
Понеделник,Сряда и Петък е добре.Не претренирвай и се храни здраво.Със правилни тренировки и правилна храна резултатите не закъсняват,убедих се.Успех :)
03.12.08
19:31
и аз така ка4иь за 2 месеца 4 кг тва е добре
03.12.08
19:52
Малък си за София. Прави си един 3 дневен сплит обаче включи и крака. Иначе по отношение на това дет си написал, добре е подредено всичко, но изчакай още някой месец и тогава започвай така. За сега гледай да си оправяш яденето и това е, че без него и по най-добрата схема да тренираш нищо няма да стане.
Добре де за какво трябва от рано да се хвърляте на 4 или 5 дневен сплит. Правете си 3 дневен сплит, класически Гърди/бицепс Гръб/трицепс Крака/рамо примерно. Няма никакъв смисъл. Само ще претренираш. Казвам ти го от личен опит. Правил съм тази грешка 2 пъти и на края схванах. Човек е така устроен, че докато не си изпати не може да разбере. :)