Програмата ми за покачване на мускулна маса

26.11.08
09:49

Здравейте, моля за препоръки и критики :)

Тренирам през ден към 19:00-19:30 :)
Тренирам гърди и корем 1вия ден, 2рия гръб и рамене и 3тия ръце и схемата се повтаря :)
За Гърди и Корем:
Лицеви опори с тежест 4Х10
Изтласкване на щанга от лег 4Х10
Изтласкване на дъмбели от лег 4Х10
Флайс 4Х10-12
Корема го тренирам с гърдите задължително, но има дни в които го тренирам също за около 5 минути :) коремни преси с тежест, V преса, повдигане на краката и така нататък :)

За Гръб и Рамене:
Гребане с щанга, чукчета 4Х8
Мъртва тяга 4Х10-12
Гребане с дъмбел 3Х10 за всяка страна :)
Пулоувър 3Х10

Раменни преси с дъмбели 4Х8
Повдигане на щанга до брадата, вертолет 4Х10
Повдигане на ръцете встрани 4Х10
Повдигане на ръцете напред 4Х10

Ръце:
Бицепсово сгъване с щанга 4Х8
Бицепсово сгъване с дъмбели 4Х7
Скотово сгъване 4Х8-10
Концентрично сгъване(с помощ от едната ръка и пускане бавно, защото е доста голяма тежеста забравих как се казва :) ) 3Х10 за всяка ръка

Френска преса, Френско разгъване 3Х8
Изтласкване на щанга от лег с тесен хват 4Х10
Кик-Бек 3Х10 за всяка ръка

Сгъване за предмишница с щанга
Пронирано разгъване на китки за предмишници
Бицепсово сгъване с надхват

Благодаря предварително на всеки направил си труда да прочете програмата ми :)

Прекалено ми се струват упражненията за рамо и гърди. Ама не ти знам годините, стажа и възстановяването така че ....

27.11.08
20:39

Ми стаж и 6 месеца нямам освен това тренирам у нас :)

06.12.08
21:20

Само ще може ли някой компетентен да ми каже ще може ли да тренирам 2 дена тренировка 1 почивка или да продължавам през ден? :) Ще се възтановявам ли като хората? :)

BU

06.12.08
21:41

Зависи как си тренирал и как се чувстваш.След по-лека тренировка (нескопосана) два дни почивка са неоправдани.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1