07.12.08
10:59
Здрасти искам да ви питак с кои храни се постига растеж.. в сайта пише “сирене кашкавал месо ориз картофи”..но не пише кое за какво и ми се струва малко общо.. ако може някой да каже какво трябва да хапвам за да растат мускулите. Тенк ю :P
07.12.08
11:32
Банички, милинки и боза през зимата!
казано от Иван В. Станков на 07.12.08, 11:32:
Кажи ми , че се шегуваш :P
казано от Гошко на 07.12.08, 11:54:
казано от Иван В. Станков на 07.12.08, 11:32:
Кажи ми , че се шегуваш :P
Защо да се шегува?Това са нещата за ядене от които разтеж-на корем хахах.Иначе по темата хапвай месо,яйца,мляко,извара,сирене и кашкавал(с тех не прекалявай)за въглехидрат-леща,боб,ориз,макарони,картофи
Мнението беше редактирано от Костадин на 07.12.08 12:20.
Кое ти се струва “малко общо”?Чети сайта,всичко е написано като за идиоти.
дай ми такава тема аз не открих някаде кадето да пише “тази храна стимулира растежа” ;)
Ама Марто , кажи на какво искаш да пораснеш ? Ти може да искаш и ку*а да ти порасне , но тука не мястото да питаш :)
07.12.08
15:40
Бозата дали ще има ефект за това ? Включвайте се в темата ,че живо се интересувам . :lol: :lol:
Храни за растеж. Няма такова нещо . Кат си бил малък да си ял сирене повечко .
казано от DeadManWalking на 07.12.08, 15:40:
Бозата дали ще има ефект за това ? Включвайте се в темата ,че живо се интересувам . :lol: :lol:
ЕЕее как бе ти незнаеш ли,че бозата ПРАВИ ЧУДЕСА...
Естествено, че искам мускулна маса и аз ако знаех бъглехидрати белтъчени ..кое за какво е и каде ги има нямаше да питам ама като незнам :lol: апак и не ми се чете много :lol:
Мнението беше редактирано от Марто на 07.12.08 16:07.
казано от Марто на 07.12.08, 16:06:
апак и не ми се чете много :lol:
веселяк :lol:
апак на мен не ми се пише много :lol:
07.12.08
17:49
Боза давайте на приятелките! Ефектът е поразителен, удря точно където трябва ;)
07.12.08
18:39
казано от DiscoveryCold на 07.12.08, 17:49:
Боза давайте на приятелките! Ефектът е поразителен, удря точно където трябва ;)
Между другото ,няма бъзик ,вярно е-работи. :lol: Явно нашенките не се хранят достатъчно...
ПС:Трудното е да ги навиеш да пият боза без да ги засегнеш. :lol:
Мнението беше редактирано от BusyMan на 07.12.08 18:40.
07.12.08
21:09
офф:проблема при мацките е ,че не само гръдната обиколка се повиша с тази гъста течност ами и ханша,талията ... абе не си е работа тая боза :D
казано от immortal88 на 07.12.08, 21:09:
офф:проблема при мацките е ,че не само гръдната обиколка се повиша с тази гъста течност ами и ханша,талията ... абе не си е работа тая боза :D
то гръдната да се повиши,другото ще го мъчим с диети и кардио :>
казано от tra^la^la на 07.12.08, 21:12:
казано от immortal88 на 07.12.08, 21:09:
то гръдната да се повиши,другото ще го мъчим с диети и кардио :>
Абе мани батенце,като вземе да отпери и един ЗАДНИК....МАЛИ ще си викаш ЕБА МУ мАйКата .....Иначе при жените 95 % от гърдите е мастна тъкан-доказано.То за това всички жени като ходят на фитнес и така им падат гърдите ....Просто защото тпът сланината от гръдната..
08.12.08
08:19
Костадин е прав не случайно когато жената отслабва първо от airbag-a сваля ;).Аз препоръчвам сок от касис с него една позната направи на едната да легнеш ,а с другата да се завиеш :D(не беше само от сока да знаете дами ,да не вземете да се наливате със сок като невиждали)
казано от immortal88 на 08.12.08, 08:19:
Костадин е прав не случайно когато жената отслабва първо от airbag-a сваля ;).Аз препоръчвам сок от касис с него една позната направи на едната да легнеш ,а с другата да се завиеш :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
08.12.08
10:24
Абе..не съм сигурен дали е бозата,или баничките...за сок от касис за пръв път чувам,ще го препоръчам. ;)
ПС:Северноамериканското бодливо прасе има ли цици?Ако не-не е по темата.
08.12.08
18:25
Пич,не ги разбирам много тези неща,но е логично според мен.Растеж се постига с повече калории,растеж откъм мускулна маса се постига с повече калории докарани от протеин. :)