08.12.08
20:44
Здравейте на 13 години съм и имам в къщи лежанка/дъмбели/2 лоста(и двата са прави единя дълаг другя къс) висок съм около 1.69 и тежа около 57-58 килограма.Доста пъти започвам да тренирам,но поради липса на програма спирам (това е 1 път а другите поради здравословни причини).Доколкото знам тук има професионалисти и исках да се допитам ако може да ми кажете подходяща програма обаче неискам да тренирам за крака.Може да кажете само мускулните групи който да тренирам и по колко пъти седмично да тренирам,аз ще потърся упражнения в сайта и ще си направя ако не ви се занимава :) Мерси предварително на отзовалите се :)
09.12.08
10:53
ами голяма с малка група.Например гърди с бицепс,трицепс и гръб,рамо и корем.Като корема може да го включиш и в понеделник.Съвета ми е да тренираш и крака при рамото,като краката са първи,след това рамото и корема.Но ако имаш някакви здравословни причини недей!КАто цяло ще бъде по-добре да тренираш в зала,но имаш най-важните неща и една тренировка у вас ще бъде що-годе добра.Въпроса е да не те мързи.Също може да погледнеш и готовите програми в сайта.Не се претоварвай само,защото още си малък(имам в предвид да не правиш максове).
По-здрави
09.12.08
13:45
Здравей!
За крака не тренирам за да мога да порасна(някаде четох че за крака пречило на растежа) аз мисля да преправя Класическата програма но се чудя последния ден като имам рамо и крака а аз не тренирам крака кое да тренирам тогава :]
казано от Даниел Георгиев на 09.12.08, 13:45:
Здравей!
За крака не тренирам за да мога да порасна(някаде четох че за крака пречило на растежа) аз мисля да преправя Класическата програма но се чудя последния ден като имам рамо и крака а аз не тренирам крака кое да тренирам тогава :]
Крака например .