07.12.08
19:01
Какво ще кажеше за тренировъчната програма за маса,показана във филма на “Мускули и фитнес”? Eто линк към частите от филма.
Смятам да ги правя в следния сплит
-първи ден: гърди и крака
-втори ден: гръб и курем
-трети ден: ръце
-четвърти: ден почивка
-пети ден: рамо предмишница
-шести ден гърди и крака
-седми ден гръб и корем
-осми ден почивка
....
Някъкви мнение?
Знам че правя малко почивки но чесно казано не понасям почивните дни,и всеки ден имам силно желание за фитнес.
10 месеца.
Nikolay зависи от тежестите с които си изпълнява.
Неска правех ръце по тяхната програма,и тренировката ми хареса,а и изпълването с кръв беше голямо (правя ги в супер серии).
ако ви кажа с каква програма тренирах преди това ще се стреснете (на всяка мускулна група по 6 упражнения с по 4 серии и 10 повторения във всяка серия).
07.12.08
20:21
казано от Ultra на 07.12.08, 19:59:
ако ви кажа с каква програма тренирах преди това ще се стреснете (на всяка мускулна група по 6 упражнения с по 4 серии и 10 повторения във всяка серия).
Колко кг си в момента?С какъв стаж си?Колко зоб пиеш?И като тренираш по такава програма мислиш ли че резултатите ти са по добри отколкото ако тренираш 3-4 пъти в седмицата?
Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 07.12.08 20:23.
казано от IronFreak на 07.12.08, 20:21:
Колко кг си в момента?С какъв стаж си?Колко зоб пиеш?
хах... тва ме уби.
Иначе не знам каква е тази програма по-която си работил до сега и не мога да си представя по колко 2 часа си седял в залата, но все си мисля, че с 10 месеца стаж повече от 4 тренировки седмично не би било добре за развитието ти.
Да,около 2 часа беше една тренировка.От 2 седмици съм на малко количество енантат (първи цикъл),но и преди това не ми пречеше да си ги правя “той даже още не е започнал да деиства с пълна сила.
Ръста ми е 175,килограмите 83.
Мнението беше редактирано от Ultra на 07.12.08 20:53.
Еми незнам-ама сплита си е сериозен.Ако не си на зоб ще е доста тегав.Аз лично като спомена за упражнения и сер,аз правя 5 упр за гърди,за гръб-5,за рамо-6,за ръце-6-за крака-6.Ама всяка една МГ си ми е отделен ден.
07.12.08
22:01
казано от Костадин на 07.12.08, 21:25:
Еми незнам-ама сплита си е сериозен.Ако не си на зоб ще е доста тегав.Аз лично като спомена за упражнения и сер,аз правя 5 упр за гърди,за гръб-5,за рамо-6,за ръце-6-за крака-6.Ама всяка една МГ си ми е отделен ден.
Стига бе,говорим си за война с прашки!6 упражнения за рамо и 5 за гърди ако кажеш сега по 5 серии направо ще падна от стола.Аз едва 3 упр в 3-4 серии издържам,че и 2 пъти седмично успявате да правите гръб даже и гърди.А стига бе... Тука ми намирисва или на здраво Претрениране,вместо трениране или на конски дози дека+метан+... нз си кво
Е той човека си е написал - това енантат предполагам,че е нещо такова,бухай яко тогава,нямаш грижи!
енантата е бавен естер на тестостерона
аз бих направил програмата по друг начин:
1.гърди+предно рамо+корем
2.гръб (вкл. трапец)+задно рамо
3.почивка
4.ръце (вкл предмишница)
5.крака+средно рамо
6.почивка
7.отначало
имай предвид, че енантата е само част от пътя за постигане на добри резултати. храненето по време на цикъл е по-различно от нормалното; трябва да си осигуриш и достатъчно време за почивка; приема на белтъчини трябва да ти е х2 спрямо нормалното
Ама още от началото трябваше да започнеш с енантат-а. Иначе съм абсолютно съгласен с Франко. Белтъчините трябва да са ти Х2 и храненето трябва да ти е по-сериозно. Надявам се не очакваш само с етанат да постигнеш кой знае какво, предполагам и протеин си си купил, ако не си - купи си.
казано от IronFreak на 07.12.08, 22:01:
казано от Костадин на 07.12.08, 21:25:
Стига бе,говорим си за война с прашки!6 упражнения за рамо и 5 за гърди ако кажеш сега по 5 серии направо ще падна от стола.Аз едва 3 упр в 3-4 серии издържам,че и 2 пъти седмично успявате да правите гръб даже и гърди.А стига бе... Тука ми намирисва или на здраво Претрениране,вместо трениране или на конски дози дека+метан+... нз си кво
Друже ти четеш ли ми внимателно писанието.Писъл съм че всяка МГ си ми е отделен ден-демек не тренирам рамо+Гърди или прочие.Всяко си ми е отделно.Ти си писъл че правиш 3 упр в 3-4сер и едвам издържаш това за кое говориш?Аз за Гърди правя 5 упр-3 например за средни и 2 за горни,това Понеделник после др Понеделник правя долни и горни да кажем.За гръб правя 5 упр по 3 сер и краката си ги товаря доста.Рамото 2-3 за средно,2-3 за задно,сер са ми зависи как се чувствам,ако имам сили по 3,ако ли не по 2.Не виждам къде видя,че съм писъл че правя по 2 пъти Гръб и Гърди в седмицата,аа вземи малко прочети внимателно
За добавки има в излишък-протеин по 3-4 дози на ден,буустър,глутамин и креатин.Преди трен взимам и фет бърнър за повече хъс и предпазване от мазнини (дори и с цел свалянето им).
Не съм свиканл да разделям рамото,затова ако франко може да промени програмата малко като направи рамото в един ден ще съм му благодарен.
Енантата е на съвсем слаб цикъл-250 мгр на седмица за 5 седмици,затова не очаквам повеч от 5 кг,но и цикъла е максимално безопасен.
казано от Ultra на 08.12.08, 18:23:
За добавки има в излишък-протеин по 3-4 дози на ден,буустър,глутамин и креатин.Преди трен взимам и фет бърнър за повече хъс и предпазване от мазнини (дори и с цел свалянето им).
Не съм свиканл да разделям рамото,затова ако франко може да промени програмата малко като направи рамото в един ден ще съм му благодарен.
Енантата е на съвсем слаб цикъл-250 мгр на седмица за 5 седмици,затова не очаквам повеч от 5 кг,но и цикъла е максимално безопасен.
Аха.. ами екстра тогава. Виждам, че добре си се запасил и сериозно се отнасяш с приема. Това е добре, много хора си мислят, че стероидите са магически и няма нужда да полагаш усилия докато ги използваш. Успех с тренировките.
Иначе колкото до разделянето на рамената, защо не опиташ? Мен лично ми харесва варианта, който франко е предложил.
По-Здрави.
П.п. Не че има някакво значение, но просто ми е интересно - на колко години си? колко си висок и колко кг си? (ако искаш отговори,ако не искаш недей.. питам от любопитство :) )
Мнението беше редактирано от Петров на 08.12.08 18:54.
175 см,83 кг,на почти 20 години.Лежанка 130 кг 8 повторения (от цикъла все още не съм качил сила),клек и мъртва тяга правя отскоро и все още вдигам килограми при тях.
Знам какво е отношението към стероидите в този форум,особено на моята възръст,но бях взел решение.
09.12.08
21:10
казано от Nazgull на 09.12.08, 19:12:
за 10 месеца стаж от нищото си стигнал до 130кг лег?
Той май е написал “лежанка”...130х8 повторения?Може да ми цуне гъз*. ;)
Мнението беше редактирано от BusyMan на 09.12.08 21:14.
Да,точно на лег,си правя последната серия на 130 кг с 8 повторения,преди 2 часа това правех.
10.12.08
18:53
казано от Ultra на 10.12.08, 17:55:
Да,точно на лег,си правя последната серия на 130 кг с 8 повторения,преди 2 часа това правех.
Бе то няма лошо,ама не става за 10 месеца. :)
немога да накарам никои да вярва,просто е факт.А и знаеш че всеки е различен-има много хора вдигащи от години на който макса им е 80-90.
11.12.08
11:36
казано от Ultra на 10.12.08, 19:19:
немога да накарам никои да вярва,просто е факт.А и знаеш че всеки е различен-има много хора вдигащи от години на който макса им е 80-90.
Това вече мога да го повярвам. :) Ами кажи си постиженията и на останалите упражнения,би било интересно.
Мнението беше редактирано от BusyMan на 11.12.08 11:36.