Тренировъчната програма от "мускули и фитнес"

07.12.08
19:01

Какво ще кажеше за тренировъчната програма за маса,показана във филма на “Мускули и фитнес”? Eто линк към частите от филма.
Смятам да ги правя в следния сплит
-първи ден: гърди и крака
-втори ден: гръб и курем
-трети ден: ръце
-четвърти: ден почивка
-пети ден: рамо предмишница
-шести ден гърди и крака
-седми ден гръб и корем
-осми ден почивка
....
Някъкви мнение?
Знам че правя малко почивки но чесно казано не понасям почивните дни,и всеки ден имам силно желание за фитнес.

07.12.08
19:12

Колко време ти е стажа? За такава програма си трябва сериозен стаж.

07.12.08
19:19

Трябва си и сериозен зоб

07.12.08
19:39

10 месеца.
Nikolay зависи от тежестите с които си изпълнява.
Неска правех ръце по тяхната програма,и тренировката ми хареса,а и изпълването с кръв беше голямо (правя ги в супер серии).

07.12.08
19:43

10 месеца стаж... с тази програма си свършил точно след 2 макс 3 седмици.

07.12.08
19:59

ако ви кажа с каква програма тренирах преди това ще се стреснете (на всяка мускулна група по 6 упражнения с по 4 серии и 10 повторения във всяка серия).

07.12.08
20:09

Кво зависи от тежестите - прекалено на често се тренира така

казано от Ultra на 07.12.08, 19:59:

ако ви кажа с каква програма тренирах преди това ще се стреснете (на всяка мускулна група по 6 упражнения с по 4 серии и 10 повторения във всяка серия).

Колко кг си в момента?С какъв стаж си?Колко зоб пиеш?И като тренираш по такава програма мислиш ли че резултатите ти са по добри отколкото ако тренираш 3-4 пъти в седмицата?

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 07.12.08 20:23.

07.12.08
20:43

казано от IronFreak на 07.12.08, 20:21:

Колко кг си в момента?С какъв стаж си?Колко зоб пиеш?

хах... тва ме уби.
Иначе не знам каква е тази програма по-която си работил до сега и не мога да си представя по колко 2 часа си седял в залата, но все си мисля, че с 10 месеца стаж повече от 4 тренировки седмично не би било добре за развитието ти.

07.12.08
20:48

Да,около 2 часа беше една тренировка.От 2 седмици съм на малко количество енантат (първи цикъл),но и преди това не ми пречеше да си ги правя “той даже още не е започнал да деиства с пълна сила.
Ръста ми е 175,килограмите 83.

Мнението беше редактирано от Ultra на 07.12.08 20:53.

07.12.08
21:25

Еми незнам-ама сплита си е сериозен.Ако не си на зоб ще е доста тегав.Аз лично като спомена за упражнения и сер,аз правя 5 упр за гърди,за гръб-5,за рамо-6,за ръце-6-за крака-6.Ама всяка една МГ си ми е отделен ден.

казано от Костадин на 07.12.08, 21:25:

Еми незнам-ама сплита си е сериозен.Ако не си на зоб ще е доста тегав.Аз лично като спомена за упражнения и сер,аз правя 5 упр за гърди,за гръб-5,за рамо-6,за ръце-6-за крака-6.Ама всяка една МГ си ми е отделен ден.

Стига бе,говорим си за война с прашки!6 упражнения за рамо и 5 за гърди ако кажеш сега по 5 серии направо ще падна от стола.Аз едва 3 упр в 3-4 серии издържам,че и 2 пъти седмично успявате да правите гръб даже и гърди.А стига бе... Тука ми намирисва или на здраво Претрениране,вместо трениране или на конски дози дека+метан+... нз си кво

07.12.08
22:20

Е той човека си е написал - това енантат предполагам,че е нещо такова,бухай яко тогава,нямаш грижи!

08.12.08
07:56

енантата е бавен естер на тестостерона
аз бих направил програмата по друг начин:
1.гърди+предно рамо+корем
2.гръб (вкл. трапец)+задно рамо
3.почивка
4.ръце (вкл предмишница)
5.крака+средно рамо
6.почивка
7.отначало
имай предвид, че енантата е само част от пътя за постигане на добри резултати. храненето по време на цикъл е по-различно от нормалното; трябва да си осигуриш и достатъчно време за почивка; приема на белтъчини трябва да ти е х2 спрямо нормалното

08.12.08
09:22

Ама още от началото трябваше да започнеш с енантат-а. Иначе съм абсолютно съгласен с Франко. Белтъчините трябва да са ти Х2 и храненето трябва да ти е по-сериозно. Надявам се не очакваш само с етанат да постигнеш кой знае какво, предполагам и протеин си си купил, ако не си - купи си.

08.12.08
16:29

казано от IronFreak на 07.12.08, 22:01:

казано от Костадин на 07.12.08, 21:25:

Стига бе,говорим си за война с прашки!6 упражнения за рамо и 5 за гърди ако кажеш сега по 5 серии направо ще падна от стола.Аз едва 3 упр в 3-4 серии издържам,че и 2 пъти седмично успявате да правите гръб даже и гърди.А стига бе... Тука ми намирисва или на здраво Претрениране,вместо трениране или на конски дози дека+метан+... нз си кво

Друже ти четеш ли ми внимателно писанието.Писъл съм че всяка МГ си ми е отделен ден-демек не тренирам рамо+Гърди или прочие.Всяко си ми е отделно.Ти си писъл че правиш 3 упр в 3-4сер и едвам издържаш това за кое говориш?Аз за Гърди правя 5 упр-3 например за средни и 2 за горни,това Понеделник после др Понеделник правя долни и горни да кажем.За гръб правя 5 упр по 3 сер и краката си ги товаря доста.Рамото 2-3 за средно,2-3 за задно,сер са ми зависи как се чувствам,ако имам сили по 3,ако ли не по 2.Не виждам къде видя,че съм писъл че правя по 2 пъти Гръб и Гърди в седмицата,аа вземи малко прочети внимателно

08.12.08
18:23

За добавки има в излишък-протеин по 3-4 дози на ден,буустър,глутамин и креатин.Преди трен взимам и фет бърнър за повече хъс и предпазване от мазнини (дори и с цел свалянето им).
Не съм свиканл да разделям рамото,затова ако франко може да промени програмата малко като направи рамото в един ден ще съм му благодарен.
Енантата е на съвсем слаб цикъл-250 мгр на седмица за 5 седмици,затова не очаквам повеч от 5 кг,но и цикъла е максимално безопасен.

08.12.08
18:53

казано от Ultra на 08.12.08, 18:23:

За добавки има в излишък-протеин по 3-4 дози на ден,буустър,глутамин и креатин.Преди трен взимам и фет бърнър за повече хъс и предпазване от мазнини (дори и с цел свалянето им).
Не съм свиканл да разделям рамото,затова ако франко може да промени програмата малко като направи рамото в един ден ще съм му благодарен.
Енантата е на съвсем слаб цикъл-250 мгр на седмица за 5 седмици,затова не очаквам повеч от 5 кг,но и цикъла е максимално безопасен.

Аха.. ами екстра тогава. Виждам, че добре си се запасил и сериозно се отнасяш с приема. Това е добре, много хора си мислят, че стероидите са магически и няма нужда да полагаш усилия докато ги използваш. Успех с тренировките.
Иначе колкото до разделянето на рамената, защо не опиташ? Мен лично ми харесва варианта, който франко е предложил.

По-Здрави.

П.п. Не че има някакво значение, но просто ми е интересно - на колко години си? колко си висок и колко кг си? (ако искаш отговори,ако не искаш недей.. питам от любопитство :) )

Мнението беше редактирано от Петров на 08.12.08 18:54.

08.12.08
20:20

175 см,83 кг,на почти 20 години.Лежанка 130 кг 8 повторения (от цикъла все още не съм качил сила),клек и мъртва тяга правя отскоро и все още вдигам килограми при тях.
Знам какво е отношението към стероидите в този форум,особено на моята възръст,но бях взел решение.

09.12.08
19:12

за 10 месеца стаж от нищото си стигнал до 130кг лег?

BU

09.12.08
21:10

казано от Nazgull на 09.12.08, 19:12:

за 10 месеца стаж от нищото си стигнал до 130кг лег?

Той май е написал “лежанка”...130х8 повторения?Може да ми цуне гъз*. ;)

Мнението беше редактирано от BusyMan на 09.12.08 21:14.

10.12.08
17:55

Да,точно на лег,си правя последната серия на 130 кг с 8 повторения,преди 2 часа това правех.

BU

10.12.08
18:53

казано от Ultra на 10.12.08, 17:55:

Да,точно на лег,си правя последната серия на 130 кг с 8 повторения,преди 2 часа това правех.

Бе то няма лошо,ама не става за 10 месеца. :)

10.12.08
19:19

немога да накарам никои да вярва,просто е факт.А и знаеш че всеки е различен-има много хора вдигащи от години на който макса им е 80-90.

BU

11.12.08
11:36

казано от Ultra на 10.12.08, 19:19:

немога да накарам никои да вярва,просто е факт.А и знаеш че всеки е различен-има много хора вдигащи от години на който макса им е 80-90.

Това вече мога да го повярвам. :) Ами кажи си постиженията и на останалите упражнения,би било интересно.

Мнението беше редактирано от BusyMan на 11.12.08 11:36.

11.12.08
16:02

Клек правя от месец и там правя 10 повторения със 110 кг.за мъртва вдигам 130-8 пъти.
Попринцип при мен силата не ми е проблем,но вече е ясно че не тя е важна за това как изглеждаш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1