Изоставащи ръце

11.12.08
00:54

Първо да уточня, че тренировката ми е изцяло лост / успоредка. Не съм против фитнес-залите, просто предпочитам лоста и успоредката.

Както заглавието подсказва, имам известен проблем с ръцете за сметка на гърдите и гърба. Бих искал да попитам, ако има друг някой във форума, който има познания в областта на лоста и успоредката - да предложи упражнения, които да натоварват ръцете по по-добър начин.

Благодаря предварително.

11.12.08
04:45

И аз мислех да пусна такава тема...и при мен няма никакав растеж на рацете а вмомента права 22 набирания с обърнат хват за бицепс но пък гърбът ми расте доста. Как ли не променях програмата си - правех ги през ден,един ден почивам два тренирам,правех 3 сери до отказ,правих на стълбичка и т.н. Та ако някои даде савет щте е супер.

11.12.08
07:36

Мда. Някъде четох, че ако имаш генетически слаби ръце ще бъде много трудно да постигнеш успех с лост и успоредка.

Моите постижения се подобряват с течение на времето, но ръцете си остават същите.

казано от amistad на 11.12.08, 07:36:

...Някъде четох...

Явно не си чел достатъчно!Във форума има 1000 теми със същото заглавие.Всеки 2-ри начинаещ си мисли че ръцете му изостават ,дори и да не е така.

11.12.08
16:01

казано от Bill Goldberg на 11.12.08, 04:45:

И аз мислех да пусна такава тема...и при мен няма никакав растеж на рацете а вмомента права 22 набирания с обърнат хват за бицепс но пък гърбът ми расте доста. Как ли не променях програмата си - правех ги през ден,един ден почивам два тренирам,правех 3 сери до отказ,правих на стълбичка и т.н. Та ако някои даде савет щте е супер.

Нека първо да кажа,че и аз си мисля че куца нещо при мене при ръцете.Това че правиш 22 набирания за бицепс с обърнат хват-как ги правиш?Ако пускаш директно до край,ще ти расте и гърба от него-ясно е,защото го вкарваш......

11.12.08
19:58

Костадин кърти просто с коментарите си :)
бицепса наи-мн се товари в самото начало дето ръцете са изпънати на 180градуса до 90 към края вече отива към гърба

11.12.08
20:01

За да почнеш да растеш не прави по 100 набиранки,а си добавай утежнение.Същото и за кофичките.Достатъчно ще ти се товарят ръцете.
@^MAD^ И цялото движение удря и гърба,и бицепса.

12.12.08
17:52

Виждал съм хора, които тренират на лостове, имам познат, който от 8-9 години само по лостовете виси и има ръце с размери на трениращи в зала хора. Но принципно е доста трудно да порастнат бързо с лостове, там се иска посточнство. Може само на теб да ти се струва, че изостават...

13.12.08
14:53

Осем-девет години звучи обнадеждаващо :) Далече съм още от правенето на 100 повторения. Някой да има конкретна информация относно как да се изпълняват набиранията, за да натоварват повече ръцете? Видове хват, амплитуда на разтягане на ръката и прочие?

13.12.08
18:42

Набирай се с тесен подхват за максимално натоварване и на гърба,и на бицепсите.

TI

13.12.08
20:32

В сайта има 1-2 статии за набиранията с всичките видове хватове. Щом те интересува потърси в раздел упражнения. А за тренировките само на лост, просто си е трудно да си развиеш ръцете без упражнения с тежести. Не съм пробвал да тренирам само лостове, но това е внечатлението от натоварването на упражненията със собствено тегло.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1