Болка в лактите

11.12.08
20:09

Здравейте на 14 съм 8 клас и тъкмо започнах гимназията и в новия клас се поувлекохме доста по канадската борба.Имах много прод1лжителни и трудни битки :) но после ядох попарата...когато лактите ми попаднат под напрежение се получава една продължителна болка.След това отидох в залата тренирах когато болката пак се появи и замалко да изтърва щангата  :down: .Болката е много остра и много дразнеща и когато се появи ръката ми отслабва.Моля помогнете искам да тренирам пак нормално и да се отърва от тази болка!
Благодаря предварително!

12.12.08
07:28

Загрявай добре, не е се товари с големи тежести а прави тренировка за ръце с 12-15пвт да има хубаво изпомпване, давай достатъчно почивка на тялото между многото си активности, хапвай стабилно.

поздрави

12.12.08
07:44

казано от Emil_mlo на 12.12.08, 07:28:

Загрявай добре, не е се товари с големи тежести а прави тренировка за ръце с 12-15пвт да има хубаво изпомпване, давай достатъчно почивка на тялото между многото си активности, хапвай стабилно.

поздрави

Да съгласен съм ще го правя но проблема е в това че и при малко напрежение болката се появява ръката ми отслабва и дотам  8-/
и няма да мога да направя дори и загрявката.
Поздрави

Мнението беше редактирано от FiTTnesS на 12.12.08 07:44.

12.12.08
07:50

Тогава спри да тренираш за няколко дни. Прави загрявка на ръцете с въртене от китки, лакти и след това рамене, сигурно знаеш за какво говоря, трябва да сте правили такава загрявка в училище. Бавно, с осъзнати движения.

Ако болката продължава от доста време или не отшуми в близките дни се посаветвай с личния си лекар.

Тази болка е резултат на натуварванията от училище и залата, канадските борби и т.н. Просто леко възпаление на нерва, на твоята възраст децата трябва да се пазят, защото организма се формира, но пак и такива травми са често срещани, няма от какво да се притесняваш.

поздрави

12.12.08
10:30

казано от Emil_mlo на 12.12.08, 07:50:

Тогава спри да тренираш за няколко дни. Прави загрявка на ръцете с въртене от китки, лакти и след това рамене, сигурно знаеш за какво говоря, трябва да сте правили такава загрявка в училище. Бавно, с осъзнати движения.

Ако болката продължава от доста време или не отшуми в близките дни се посаветвай с личния си лекар.

Тази болка е резултат на натуварванията от училище и залата, канадските борби и т.н. Просто леко възпаление на нерва, на твоята възраст децата трябва да се пазят, защото организма се формира, но пак и такива травми са често срещани, няма от какво да се притесняваш.

поздрави

Благодаря ти много за съветите ще те послушам мисля да спра за около 2 седмици или ще трябва още?
Поздрави

12.12.08
12:57

Достатъчно е за почивка.

поздрави

14.12.08
18:17

Аз имам болка в десния лакът, която беше отшумяла, но пак се появи :(

15.12.08
18:12

казано от BlackStyle на 14.12.08, 18:17:

Аз имам болка в десния лакът, която беше отшумяла, но пак се появи :(

Пробваи сас сабетите на Emil_mlo при мене деистава! :-)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1