11.12.08
20:09
Здравейте на 14 съм 8 клас и тъкмо започнах гимназията и в новия клас се поувлекохме доста по канадската борба.Имах много прод1лжителни и трудни битки :) но после ядох попарата...когато лактите ми попаднат под напрежение се получава една продължителна болка.След това отидох в залата тренирах когато болката пак се появи и замалко да изтърва щангата :down: .Болката е много остра и много дразнеща и когато се появи ръката ми отслабва.Моля помогнете искам да тренирам пак нормално и да се отърва от тази болка!
Благодаря предварително!
Загрявай добре, не е се товари с големи тежести а прави тренировка за ръце с 12-15пвт да има хубаво изпомпване, давай достатъчно почивка на тялото между многото си активности, хапвай стабилно.
поздрави
казано от Emil_mlo на 12.12.08, 07:28:
Загрявай добре, не е се товари с големи тежести а прави тренировка за ръце с 12-15пвт да има хубаво изпомпване, давай достатъчно почивка на тялото между многото си активности, хапвай стабилно.
поздрави
Да съгласен съм ще го правя но проблема е в това че и при малко напрежение болката се появява ръката ми отслабва и дотам 8-/
и няма да мога да направя дори и загрявката.
Поздрави
Мнението беше редактирано от FiTTnesS на 12.12.08 07:44.
Тогава спри да тренираш за няколко дни. Прави загрявка на ръцете с въртене от китки, лакти и след това рамене, сигурно знаеш за какво говоря, трябва да сте правили такава загрявка в училище. Бавно, с осъзнати движения.
Ако болката продължава от доста време или не отшуми в близките дни се посаветвай с личния си лекар.
Тази болка е резултат на натуварванията от училище и залата, канадските борби и т.н. Просто леко възпаление на нерва, на твоята възраст децата трябва да се пазят, защото организма се формира, но пак и такива травми са често срещани, няма от какво да се притесняваш.
поздрави
казано от Emil_mlo на 12.12.08, 07:50:
Тогава спри да тренираш за няколко дни. Прави загрявка на ръцете с въртене от китки, лакти и след това рамене, сигурно знаеш за какво говоря, трябва да сте правили такава загрявка в училище. Бавно, с осъзнати движения.
Ако болката продължава от доста време или не отшуми в близките дни се посаветвай с личния си лекар.
Тази болка е резултат на натуварванията от училище и залата, канадските борби и т.н. Просто леко възпаление на нерва, на твоята възраст децата трябва да се пазят, защото организма се формира, но пак и такива травми са често срещани, няма от какво да се притесняваш.
поздрави
Благодаря ти много за съветите ще те послушам мисля да спра за около 2 седмици или ще трябва още?
Поздрави
14.12.08
18:17
Аз имам болка в десния лакът, която беше отшумяла, но пак се появи :(