24.12.04
21:45
С какво да ги сменя защото го нямам уреда
25.12.04
12:37
ама ако правиш кофичките за гърди с широк хват незнам как френското шти помогне за гърдите :D .смени ги с долна лежанка
Прав си но все пак тои не е уточнил какво иска да тренира - гърди или гръб , а аз ссамо предполагам
[quote author=“master”]Прав си но все пак тои не е уточнил какво иска да тренира - гърди или гръб , а аз ссамо предполагам
мастер,мастер Какво тренират кофичките (трицепс и гръб ли)
правилен отговор зависи от положението на лактите упражнението натоварва гърдите или трицапса
17.01.05
15:05
редактирано от Мартин http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=31927#31927
Според мен няма смисъл от тия кофички кат тренираш в залата, по-добре да ги правиш по някой друг път, вънка като си, в квартала ти не мое да няма поне едно място, където да има успоредка, аз кофичките си ги правя някой път кат изляза в квартала, кат мина покрай усопредката се сещам да направя некоя и друга. Те не са упражнения за мускулна маса или за релеф, от тях можеш само да натрупаш сила.
Що пък да не са за маса!? Това е базово упражнение и качва много маса и сила на гърдите. Окачи си 50 кг на кръста и се пробвай да направиш няколко кофички, пък тогава да видим, дали не е за маса ;)
Що да не са за маса бе човек като са многоставни (основни упражнения) и като си ги правиш в съответния диапазон (повторенията) си се качва доста маса и е добре да се включват в тренировката и в залата що само навън и когато ни скимне сигурно затова не качваш маса ?
Абе сега зимата трябва да си някакъв хардкор манияк, за да ходиш да правиш кофички навън, при минусови температури :) На мен лично кофичките ми действат даже по - добре от лежанката, като натоварване на гърдите. Всъщност основната маса на гърдите съм я направил с кофички и лицеви опори, още преди да вляза в залата (на 14 - 16 години като бях). Тогава правех по 30 кофички, ама тежах 67 кг ;)
20.01.05
13:24
само 1 нещо ще кажа:кофите са злато! ако можете ги правете!