За корема и мазнините в долната част

06.12.08
00:22

Та , въпросът ми е следният ... зна4и имам преса но в долната част на корема имам малко мазно - искам да изчистя колкото е възможно повече и да орелефя корема напълно ?

06.12.08
05:45

И аз го имам същия проблем...Ако почнеш НВД и увеличиш кардиото би трябвало да се изчисти.

06.12.08
08:21

вдигане на краката от лост ако не можеш го прави на лежанка

06.12.08
08:28

Хранителен режим за понижаване на теглото, съчетан с кардио + евентуално някоя хр.добавка ще изчисти мазнините.

06.12.08
12:08

Значи всичко ми е ясно благодаря само НВД не знам какво е ?

06.12.08
12:14

казано от Kamen на 06.12.08, 12:08:

Значи всичко ми е ясно благодаря само НВД не знам какво е ?

НискоВъглехидратна диета http://www.bb-team.org/articles/1548/

хмм, и аз искам да си махна мазнинките под пъпа, с коремни преси май няма да стане, но съм и далеч от мисълта за пореден път да се подлагам на диети; за НВД да не говорим ,най- малкото, защото съм на пост, а и не мога да си предствя да се лиша от плодове, мед, разните му там ядки, както и мляко де...Май тичането най помага сред кардио тренировките, особено, ако има и запарващ колан, че дас се попоти човек хубаво :)
Това с тея нечовешки НВД-та е *******, едно време хората...хората не са говорили за наднормено тегло както днес, не са страдали от това, не са говорили и за НВД..в изкривения ни свят на какво ли не трябва да се подложиш. че да си cool…

06.12.08
13:14

vanillka, някой кара ли те да си “cool”? Всеки сам избира как да изглежда... Тичането даже май най-много прецаква ставите като кардио тренировка. За да свалиш мазнините далеч не е абсолютно условие да спазваш НВД!

TA

09.12.08
12:58

казано от Стоянчо на 06.12.08, 13:14:

vanillka, някой кара ли те да си “cool”? Всеки сам избира как да изглежда... Тичането даже май най-много прецаква ставите като кардио тренировка. За да свалиш мазнините далеч не е абсолютно условие да спазваш НВД!

Въй! Как така тичането прецаква ставите? Хората нали казват, че полезно, а сега пък те прецаква?

казано от Taen на 09.12.08, 12:58:

казано от Стоянчо на 06.12.08, 13:14:

Въй! Как така тичането прецаква ставите? Хората нали казват, че полезно, а сега пък те прецаква?

Проблемът в тичането е ако си над определени килограми, затова и повечето културисти го избягват. Определено, който е с наднормено тегло да позабрави за тичането, докато не го нормализира. Бих предложил любимата ми кардио дейност, за която също не ви е необходимо оборудване или фитнес, а именно изкачване на стълби. Ако живеете в блок и не ви пука какво ще кажат съседите, изкачвате стъпалата през едно в умерено темпо, за да поддържате оптимален пулс, слизането е по-бързо. Натоварването върху ставите е доста по-малко от тичането, а и не се съобразявате с климатичните условия!

Тъй...не съм с наднормено, даже съм май по-лекичка :) И много обичам да тичам, но усещам, че трябва да си давам почивки точно от него поне две седмици...и не е същото ,ако се тича на открито..Може би техниката ми не е правилна или пък имам по- слаби кости, което ми намирисва на вярно.
А за изкачването на стълби- йеееее!!!! Правех го и преди да тръгна на фитнес ,именно защото си е най- времеспестяващата и “ненагласена” кардио дейност; ама мразя да слизам :(

Впрочем е страхотно да се “катериш” по пътеката ;)

Мнението беше редактирано от Голямата Русалка на 10.12.08 21:27.

11.12.08
20:05

има пътеки които им се регулира наклона и стават точно като нагорнище и се катериш пак :)

Е..именно....за такава говоря, не съм сънувала

казано от Ivan. на 11.12.08, 20:05:

има пътеки които им се регулира наклона и стават точно като нагорнище и се катериш пак :)

12.12.08
12:17

Тъкмо мислех и аз да отварям същата тема :) Значи пресата в горната част на корема ми си личи но отдоло е леко казано зле :С Искам да ви попитам ако след всяка тренировка правя по 30 минути колело огранича тестените продукти и сладкото дали ще се изчисти корема. Аз съм 182.5 см и тежа в момента 85 - 87 килограма но февруари мисля да направя една диета като спра тестените продукти и сладкото и ще сляза до 78 килограма.Тренирам 4 пъти на седмица.

12.12.08
15:24

казано от Mish0 на 12.12.08, 12:17:

Тъкмо мислех и аз да отварям същата тема :) Значи пресата в горната част на корема ми си личи но отдоло е леко казано зле :С Искам да ви попитам ако след всяка тренировка правя по 30 минути колело огранича тестените продукти и сладкото дали ще се изчисти корема. Аз съм 182.5 см и тежа в момента 85 - 87 килограма но февруари мисля да направя една диета като спра тестените продукти и сладкото и ще сляза до 78 килограма.Тренирам 4 пъти на седмица.

потърси из сайта, пълно е с диети и тренировъчни предложения.

12.12.08
19:25

Доста търсих и има доста писано и има хора с различни проблеми и затова питам ако има някой компетентен да изкаже мнение и така иначе съм тъсил доста и попринцип си следя форума но просто непиша :)

12.12.08
22:01

У някой хора долната част на корема е изключително трудна да се “покаже”. Но с диета ( стриктна диета ) и кардио би трябвало да имаш най-добър резултат. И не забравяй да правиш и упражнения за долната част на корема, естествено.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1