06.12.08
00:22
Та , въпросът ми е следният ... зна4и имам преса но в долната част на корема имам малко мазно - искам да изчистя колкото е възможно повече и да орелефя корема напълно ?
И аз го имам същия проблем...Ако почнеш НВД и увеличиш кардиото би трябвало да се изчисти.
Хранителен режим за понижаване на теглото, съчетан с кардио + евентуално някоя хр.добавка ще изчисти мазнините.
казано от Kamen на 06.12.08, 12:08:
Значи всичко ми е ясно благодаря само НВД не знам какво е ?
НискоВъглехидратна диета http://www.bb-team.org/articles/1548/
06.12.08
12:33
хмм, и аз искам да си махна мазнинките под пъпа, с коремни преси май няма да стане, но съм и далеч от мисълта за пореден път да се подлагам на диети; за НВД да не говорим ,най- малкото, защото съм на пост, а и не мога да си предствя да се лиша от плодове, мед, разните му там ядки, както и мляко де...Май тичането най помага сред кардио тренировките, особено, ако има и запарващ колан, че дас се попоти човек хубаво :)
Това с тея нечовешки НВД-та е *******, едно време хората...хората не са говорили за наднормено тегло както днес, не са страдали от това, не са говорили и за НВД..в изкривения ни свят на какво ли не трябва да се подложиш. че да си cool…
vanillka, някой кара ли те да си “cool”? Всеки сам избира как да изглежда... Тичането даже май най-много прецаква ставите като кардио тренировка. За да свалиш мазнините далеч не е абсолютно условие да спазваш НВД!
09.12.08
12:58
казано от Стоянчо на 06.12.08, 13:14:
vanillka, някой кара ли те да си “cool”? Всеки сам избира как да изглежда... Тичането даже май най-много прецаква ставите като кардио тренировка. За да свалиш мазнините далеч не е абсолютно условие да спазваш НВД!
Въй! Как така тичането прецаква ставите? Хората нали казват, че полезно, а сега пък те прецаква?
09.12.08
13:32
казано от Taen на 09.12.08, 12:58:
казано от Стоянчо на 06.12.08, 13:14:
Въй! Как така тичането прецаква ставите? Хората нали казват, че полезно, а сега пък те прецаква?
Проблемът в тичането е ако си над определени килограми, затова и повечето културисти го избягват. Определено, който е с наднормено тегло да позабрави за тичането, докато не го нормализира. Бих предложил любимата ми кардио дейност, за която също не ви е необходимо оборудване или фитнес, а именно изкачване на стълби. Ако живеете в блок и не ви пука какво ще кажат съседите, изкачвате стъпалата през едно в умерено темпо, за да поддържате оптимален пулс, слизането е по-бързо. Натоварването върху ставите е доста по-малко от тичането, а и не се съобразявате с климатичните условия!
10.12.08
21:26
Тъй...не съм с наднормено, даже съм май по-лекичка :) И много обичам да тичам, но усещам, че трябва да си давам почивки точно от него поне две седмици...и не е същото ,ако се тича на открито..Може би техниката ми не е правилна или пък имам по- слаби кости, което ми намирисва на вярно.
А за изкачването на стълби- йеееее!!!! Правех го и преди да тръгна на фитнес ,именно защото си е най- времеспестяващата и “ненагласена” кардио дейност; ама мразя да слизам :(
Впрочем е страхотно да се “катериш” по пътеката ;)
Мнението беше редактирано от Голямата Русалка на 10.12.08 21:27.
има пътеки които им се регулира наклона и стават точно като нагорнище и се катериш пак :)
11.12.08
22:51
Е..именно....за такава говоря, не съм сънувала
казано от Ivan. на 11.12.08, 20:05:
има пътеки които им се регулира наклона и стават точно като нагорнище и се катериш пак :)
Тъкмо мислех и аз да отварям същата тема :) Значи пресата в горната част на корема ми си личи но отдоло е леко казано зле :С Искам да ви попитам ако след всяка тренировка правя по 30 минути колело огранича тестените продукти и сладкото дали ще се изчисти корема. Аз съм 182.5 см и тежа в момента 85 - 87 килограма но февруари мисля да направя една диета като спра тестените продукти и сладкото и ще сляза до 78 килограма.Тренирам 4 пъти на седмица.
казано от Mish0 на 12.12.08, 12:17:
Тъкмо мислех и аз да отварям същата тема :) Значи пресата в горната част на корема ми си личи но отдоло е леко казано зле :С Искам да ви попитам ако след всяка тренировка правя по 30 минути колело огранича тестените продукти и сладкото дали ще се изчисти корема. Аз съм 182.5 см и тежа в момента 85 - 87 килограма но февруари мисля да направя една диета като спра тестените продукти и сладкото и ще сляза до 78 килограма.Тренирам 4 пъти на седмица.
потърси из сайта, пълно е с диети и тренировъчни предложения.
Доста търсих и има доста писано и има хора с различни проблеми и затова питам ако има някой компетентен да изкаже мнение и така иначе съм тъсил доста и попринцип си следя форума но просто непиша :)