Как да кача чисто?

13.12.08
08:18

Здравейте,
Значи  изправен съм пред следния проблем преди 4 месеца бях 85 кг на 16-17% мазнини и реших да свалям висок съм 180.Свалих до 73 кг и 8% мазнини мерени с калипер най-накрая си виждам цялата преса и резултатите са страхотни.До тук добре, но също смятан че ми трябват поне едно 5-7 кг отгоре ,но чисти.Наистина нямам идея как да ги кача чисто ,защото преди като качвах беше с ввд и се омазних доста.Сега съм забелязъл ,че ако ям малко повече въглехидрат за няколко дни към 200-250 гр на ден и веднага ми се отразява на пресата и не е вода... Като бавен въглехйидрат освен овесени ядки и кафяв ориз немога да се сетя друго добавям им и канела ... Можеби ще трябва да ям въглехидрати само сутрин и другите след тренировка.Но в такъв случай какво остава за нетренировъчните дни там само сутрин ли? Искам също да отбележа ,че не съм от хората които могат да станат в часа през ноща да пият захараен сироп и да не им се отрази на пресата .... Така че моля да споделите как качвате чиста мм без нежалани мазнини.

13.12.08
08:29

ех тази преса...всички за нея говорим, но си прав, че когато позанемариш менюто, тя първа се обажда:), а и по принцип един път изчистиш ли си качествено пресата, после мнг е мъчно кат я видиш леко омазнена, ама не се втелявай де, все пак праници идват-неизбежно е...
аз също сега малко съм се поразпуснал, ама след нова година няма мърдане, просто увеличи малко кардиото, но не като продължителност, а като интензивност, заложи на разнообразието- бягане(променливо), напади в движение- а за тва НВД, дето всички говорим айде-айде..:)), кои от нас който не е истински професионален билдър не си опитва по някоя тортичка или някое морени...:)))
аз поне си имам закон, всичко сладко до 15. следобед-наложих си го и сега вече си ми е като начин на живот..:)))
Anything for THE ABS…:))))))))))

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1