13.12.08
08:18
Здравейте,
Значи изправен съм пред следния проблем преди 4 месеца бях 85 кг на 16-17% мазнини и реших да свалям висок съм 180.Свалих до 73 кг и 8% мазнини мерени с калипер най-накрая си виждам цялата преса и резултатите са страхотни.До тук добре, но също смятан че ми трябват поне едно 5-7 кг отгоре ,но чисти.Наистина нямам идея как да ги кача чисто ,защото преди като качвах беше с ввд и се омазних доста.Сега съм забелязъл ,че ако ям малко повече въглехидрат за няколко дни към 200-250 гр на ден и веднага ми се отразява на пресата и не е вода... Като бавен въглехйидрат освен овесени ядки и кафяв ориз немога да се сетя друго добавям им и канела ... Можеби ще трябва да ям въглехидрати само сутрин и другите след тренировка.Но в такъв случай какво остава за нетренировъчните дни там само сутрин ли? Искам също да отбележа ,че не съм от хората които могат да станат в часа през ноща да пият захараен сироп и да не им се отрази на пресата .... Така че моля да споделите как качвате чиста мм без нежалани мазнини.
ех тази преса...всички за нея говорим, но си прав, че когато позанемариш менюто, тя първа се обажда:), а и по принцип един път изчистиш ли си качествено пресата, после мнг е мъчно кат я видиш леко омазнена, ама не се втелявай де, все пак праници идват-неизбежно е...
аз също сега малко съм се поразпуснал, ама след нова година няма мърдане, просто увеличи малко кардиото, но не като продължителност, а като интензивност, заложи на разнообразието- бягане(променливо), напади в движение- а за тва НВД, дето всички говорим айде-айде..:)), кои от нас който не е истински професионален билдър не си опитва по някоя тортичка или някое морени...:)))
аз поне си имам закон, всичко сладко до 15. следобед-наложих си го и сега вече си ми е като начин на живот..:)))
Anything for THE ABS…:))))))))))