интересен сайт

14.01.05
21:23

Тези дни попаднах на интересен сайт, който знае английски може да го разгледа на http://www.tedpostbodybuilding.com/.
Правен е от 60-годишен ентусиаст с много впечатляваща за годините си физика, отстрани има негови статии, които могат да се даунлодват. В тях човекът споделя всичко което знае за трениране, хранене, суплементи и т.н. и има много малко неща, които се разминават с последните тенденции в спорта. Мисля че всеки може да намери нещо в статиите му и да се обогати, знаете ли например, че като кардио тренировка може да се практикува... бутане на камион /предполагам че ръчната трябва да е свалена/ :D

14.01.05
21:41

Абе като го гледам дядката, може и със вдигната ръчна да бута. Интересен е сайта! Вместо да дебелее, на стари години изглежда невероятно  :P

14.01.05
21:59

Това е едно от многото доказателства, че бодибуилдинга подържа здравето! Незнам дали този човек ви прилича по нещо на дядо Цено от квартала ви :)) като физика.
по-здрави

DI

14.01.05
22:26

[quote author=“emil_mlo”]Това е едно от многото доказателства, че бодибуилдинга подържа здравето! Незнам дали този човек ви прилича по нещо на дядо Цено от квартала ви :)) като физика.
по-здрави

Еми според мен това е доказателство, че химията напредва :lol: !
Няма начин тези мускули да са изградени без такава :wink: .
Въпреки всичко това е меко казано учудваща физика за тези години, по-здрави ! :P

14.01.05
22:28

хахах Дам съгласявам се ! Найстина на тези години без стероиди няма начин.
по-здрави

15.01.05
16:33

Имаше един негър в едно списание на 71 години беше и не можеш да му дадеш 51 спорта запазва но и убива (стероидите)

16.01.05
13:44

На този дядка физиката му е доста впечатляваща ЕВАЛА  :)

17.01.05
13:39

Парс, мразя те :D ! Имам толкова много за четене, а ти ми даде още, ужас! Шегувам се, разбира се. На пръв поглед изглежда супер, почетох малко...другото свалих.
Благодаря! :wink:

17.01.05
14:50

еми и аз съм така Марто, имам няколкостотине мегабайта дето съм ги свалил и си стоят на хардидиска, но този дядо има много интересен поглед върху нещата, ако ги поразгледаш съм сигурен че ще намериш интересни неща...

17.01.05
16:05

Ами аз ги разгледах, затова ...... съвсем не свалям каквото ми попадне, че ще стане страшно иначе.  :D А и в нета има толкова глупости, че....

17.01.05
17:00

E, този е младеж покрай Джак Лалейн.Навярно сте го чували.Миналата година му направиха звезда на Сънсет булевард и направи 500 лицеви на пръстите на ръцете си а е на ...88 години.Същият на 70 годишния си юбилей тегли 70 лодки с плуване на 1миля.Така че има доста такива примери.Ако може някъде да видите Франк Зейн на 63 или Ед Корни над 70.Да не казвам и за Алберт Бекълс над 70 или за Бил Пърл.Примерите са много :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1