14.01.05
21:23
Тези дни попаднах на интересен сайт, който знае английски може да го разгледа на http://www.tedpostbodybuilding.com/.
Правен е от 60-годишен ентусиаст с много впечатляваща за годините си физика, отстрани има негови статии, които могат да се даунлодват. В тях човекът споделя всичко което знае за трениране, хранене, суплементи и т.н. и има много малко неща, които се разминават с последните тенденции в спорта. Мисля че всеки може да намери нещо в статиите му и да се обогати, знаете ли например, че като кардио тренировка може да се практикува... бутане на камион /предполагам че ръчната трябва да е свалена/ :D
Абе като го гледам дядката, може и със вдигната ръчна да бута. Интересен е сайта! Вместо да дебелее, на стари години изглежда невероятно :P
Това е едно от многото доказателства, че бодибуилдинга подържа здравето! Незнам дали този човек ви прилича по нещо на дядо Цено от квартала ви :)) като физика.
по-здрави
14.01.05
22:26
[quote author=“emil_mlo”]Това е едно от многото доказателства, че бодибуилдинга подържа здравето! Незнам дали този човек ви прилича по нещо на дядо Цено от квартала ви :)) като физика.
по-здрави
Еми според мен това е доказателство, че химията напредва :lol: !
Няма начин тези мускули да са изградени без такава :wink: .
Въпреки всичко това е меко казано учудваща физика за тези години, по-здрави ! :P
хахах Дам съгласявам се ! Найстина на тези години без стероиди няма начин.
по-здрави
Имаше един негър в едно списание на 71 години беше и не можеш да му дадеш 51 спорта запазва но и убива (стероидите)
16.01.05
13:44
На този дядка физиката му е доста впечатляваща ЕВАЛА :)
Парс, мразя те :D ! Имам толкова много за четене, а ти ми даде още, ужас! Шегувам се, разбира се. На пръв поглед изглежда супер, почетох малко...другото свалих.
Благодаря! :wink:
еми и аз съм така Марто, имам няколкостотине мегабайта дето съм ги свалил и си стоят на хардидиска, но този дядо има много интересен поглед върху нещата, ако ги поразгледаш съм сигурен че ще намериш интересни неща...
Ами аз ги разгледах, затова ...... съвсем не свалям каквото ми попадне, че ще стане страшно иначе. :D А и в нета има толкова глупости, че....
E, този е младеж покрай Джак Лалейн.Навярно сте го чували.Миналата година му направиха звезда на Сънсет булевард и направи 500 лицеви на пръстите на ръцете си а е на ...88 години.Същият на 70 годишния си юбилей тегли 70 лодки с плуване на 1миля.Така че има доста такива примери.Ако може някъде да видите Франк Зейн на 63 или Ед Корни над 70.Да не казвам и за Алберт Бекълс над 70 или за Бил Пърл.Примерите са много :wink: