22.12.08
13:51
Идеята ми е тук всеки да напише какви са му плановете за новата година. Какво е постигнал до сега и какво би искал да постигне през новата година. На какво ще наблегне - хранене, тренировки... Ще използвате ли добавки? Какви? Ще опитате ли нови подходи на трениране/хранене? Изобщо всичко за което се сетите. Би било интересно ако към постовете се прибавят снимки, за да има база за сравнение догодина (живот и здраве).
Аз ще пиша малко по-нататък какви са ми целите и какво искам да постигна :)
По-Здрави!
Темата беше редактирана от Петров на 22.12.08 13:52.
22.12.08
14:59
казано от Петров на 22.12.08, 13:51:
Идеята ми е тук всеки да напише какви са му плановете за новата година. Какво е постигнал до сега и какво би искал да постигне през новата година. На какво ще наблегне - хранене, тренировки... Ще използвате ли добавки? Какви? Ще опитате ли нови подходи на трениране/хранене? Изобщо всичко за което се сетите. Би било интересно ако към постовете се прибавят снимки, за да има база за сравнение догодина (живот и здраве).
Аз ще пиша малко по-нататък какви са ми целите и какво искам да постигна :)По-Здрави!
За новата година си пожелавам още чиста мускулна масаааааа :)
Много добра идея , хареса ми , за това ще те подкрепя и ще напиша постигнато/цели/очаквания/желания.
Почти ( :) ) изминалата 2008г. беше една от малкото усшешни години в съзнателния ми живот. За личен план няма да говора , защото тематиката ни е друга , та в тренировъчен план беше доста бурна - опитах нови спортове - бокс , тенис на корт , постигнах това , което си бях поставил като цел - максимално изчистване и сваляне на теглото до минимум - 70кг. Всичко ми е екстра , нямам никакви оплаквания от изминалата година , от 2009-тата очаквам да кача поне до 85кг. :)
На какво ще наблегна? - основно тренировките в залата и .. месешкото :P
Ще използваме ли добавки? - Ще използване , даже през 2009г. ще завърши цикъла с КЕЕ , после мисля да премина на аминки :)
Ще опитаме ли нови подходи? - Естествено , искам да опитам базови тренировки , да видя какъв ще е ефекта. А колкото до храненето - не мисля да го променям , единствено ще мисля за закуската , защото не си набавям достатъчно протеин .
Снимки ли .. Хмммммммммммм :) Ще избера 1-2 и ще ги постна , като редактирам отговора си :)
По-здрави! :)
Мнението беше редактирано от Гошко на 22.12.08 15:05.
Не смятам да променям нищо откъм тренировки и добавки. Ще се стремя да изчистя, запазвайки максимално ММ. Само здраве да има! Е, ако това се брои за промяна - смятам да спра комплексните амини и да ги заместя с протеинова матрица (то и сега това правя вече близо месец, но си пия и амините, защото имам още :)).
Целта ми е в началото на март да съм с поне с 3-4 килограма отгоре със същия % подкожни мазнини като сега.Добавките са ниво засега и ще си останат на ниво ;) .За повече инфо дневника ми.
хаха ,много хубава тема!!
Пожелавам си за новата година да кача 2-3 килца още (чиста мускулна маса? ^^ ),да се орелефя още повече,да имам общ успех в училище над 5.00,да си намеря свястна и хубава работа лятото,да срещна Момичето ( 0(^.^)0 ) и...ДА СЪМ ЗДРАВ ,здрав и здрав,здравето е ценност която не се копува с пари а много ми липсва в момента (замалко да скъсам мускул :) ) ...та каквото е писано ще дойде :)
Иначе ще си взема в скоро време за финалното напомпване преди лятото нещо от сорта на глутамин и азотен бустер ,да си помогна малко така ,да пръсна (тинейджърски бръщолевения,не им обръщайте внимание) ...и да ми спори в муай-тай-я ,който започвам веднага щом се възстановя от контузията
22.12.08
18:04
Аз имам 2 цели за новата година.1-во изчистване с максимално запазване на мускулната маса и 2-ро качване на чиста маса.Под чиста имам предвид границите на покачване на мазнина да не преминават 5%+ от тези,които ще постигна.За добавки незнам какви ще взимам още,а като тренировка си имам една теорийка,че когато се чистиш не трябва да се докарва максимална хипертрофия на мускула затова в момента тренировките са ми акцентирани към покачване на сила и сигурно така и ще си остане,а и когато тренирам с леко нещо ми се губи желанието въобще за тренировка.
22.12.08
19:06
Аз целите си ги поставям на 2 по-малки периода и обикновено са от лятото до зимата и от зимата до лятото..
сега от зимата до лятото целта ми е още 5-6кг лично тегло нагоре, няма въобще да се чистя, така че обратно на всички, моята няма да е чиста мускулна маса :)
отделно съм се хванал на бас за шише уиски със един колега за по-добра преса в края на януари :) и определено искам да спечеля.. то естествено, че ще го изпием заедно и че аз ще купя втората бутилка.. ноо за това пък ще го стимулирам цял живот да си оправи пресата :)