GNC Pro Performance® 100% Whey Protein

AG

11.09.08
17:31

Кажете ми тази суроватка дали е добра : http://www.gnc.com/product/index.jsp?productId=2944029&cp=2665513

ПС: Също така ще ми обясните ли какво всъщност представлява GNC? (фирма ли е или ...?) неска влязох в един магазин за диетични храни и само такива видове добавки имаше ( “на GNC”)  Жената ,която продаваше там ми каза че този вид суроватка ( линка горе) е най- продавания в магазинчето , какво ще кажете според вас добър ли е

11.09.08
18:16

GNC е нещо, като дъщерна фирма на ON, ако не ме лъже паметта. Пил съм посочения протеин с вкус на ягода. На вкус и разтворимост си беше ОК. Ако и етикета не лъже, протеина си е ОК, в което аз лично не се съмнявам.

СБ

11.09.08
18:25

казано от Vlado89 на 11.09.08, 18:16:

GNC е нещо, като дъщерна фирма на ON, ако не ме лъже паметта. Пил съм посочения протеин с вкус на ягода. На вкус и разтворимост си беше ОК. Ако и етикета не лъже, протеина си е ОК, в което аз лично не се съмнявам.

Протеина на GNC се произвежда и пакетира от Optimum, но профилите на двата протеина имат разлика. Това е единствената по сериозна връзка между двете компании. GNC със клоновата си мрежа в US и Световен мащаб е със пъти по голяма компания от Optimum, пък макар и да са ангажирани да запълват различни пазарни ниши...

Един наистина добър протеин!От личен опит казвам.

12.09.08
16:38

И аз съм чувал определението “дъщерна фирма” от един дистрибутор.

24.12.08
10:42

За протеина: много е добър! Не мога да направя разлика между ОН и ГНС.По някакво стечение ми се случи едновременно да имам ОН Класик и 100 % на ГНС и честно казано,АК-профил на ГНС и вкусът бяха по-добри в сравнение с ОН.Не искам да правя реклама,но на ГНС съм ползвал също витамини и бцаа.Не мога да се похваля,тъй като тези добавки не правят чудеса,но няма и за какво да се оплача.По-здрави!

30.12.09
18:17

GNC ( General Nutrition Centre ) е верига от спортни хипермаркети предлагащи спортно оборудване и суплементи на голям брой производители. Хранителните добавки с логото GNC са произведени от различни производители и само се пакетират с тази марка.
Това е практика на повечето търговски марки. За пример ще дам марки като Оптимум и Юнивърсъл, които са добре познати на нашия пазар.И двете марки имат свой креатин от по нисък клас но за по елитните си креатинови продукти използват креатин на немската  “Creapure’’ която е  запазена марка на лабораторията AlzChem Trostberg GmbH. Аналогичен е случаят и с други известни марки на нашия пазар с почти всички продукти които се предлагат. Малко производители могат да си позволят собствени лаборатории, изследователски и тестови центрове.

31.12.09
09:38

А някой може ли да каже къде могат да се намерят техни продукти в интернет ?

GO

31.12.09
09:59

казано от NoXtr3m3 на 31.12.09, 09:38:

А някой може ли да каже къде могат да се намерят техни продукти в интернет ?

GNC онлайн

31.12.09
13:14

Това , което си дал като сайт е доста старо и със старите продукти на фирмата. Аз пия ТОВА и съм много доволен , но цената е висока .

GO

31.12.09
13:21

Не знам от кога е,извинявам се ако е старо..

ГН

01.01.10
19:15

Пил съм единствено Мелатонин на тази фирма. Качеството е високо.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1